Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕБИЧНО

Разбеснећете се када чујете како је отац назвао ћерку! И није једини који је имао фикс идеју (ВИДЕО)

Жена је постала хит на друштвеним мрежама након што је поделила дивљу причу о томе како су јој родитељи одабрали име, тачније отац, који је имао подли мотив.

1626159556_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ ТикТок/@кеепингиткристина
Oglas

Што се тиче имена беба, нека су изабрана на основу традиције, док су друга изабрана потпуно случајно.

Други су добили имена из много несрећнијих разлога.

Прочитајте још: Девојку напали на паркингу јер "не изгледа као инвалид": Њен жесток одговор је постао ХИТ на Интернету! (ФОТО/ВИДЕО)

Како да назовемо бебу?

Жена из Кентакија, САД, недавно је на ТикТок-у поделила необичну причу која стоји иза њеног имена и због тога је постала хит.

Корисница друштвених мрежа, звана Кристина, објаснила је како су се њени родитељи договорили пре њеног рођења - ако добију дечака, њена мајка је планирала да дете именује по оцу, али ако је реч о девојчици, отац ће одабрати име.

Кад је беба стигла путем царског реза, била је то девојчица и док је њена мајка још увек била ван себе након операције, њен отац је изабрао име и попунио потребне папире.

Када је њена мајка дошла себе, имала је ћерку која се звала Кристина.

Име се свима свидело, али онда су сазнали истину о инспирацији која стоји иза њега.

Испоставило се да је њен отац имао аферу и он је подмукло одлучио да бебу назове по својој љубавници - да би на тај начин, ако би се излануо и случајно изговорио њено име, сви помислили да говори о својој ћерки.

@keepingitkristina

I just hope I make my namesake proud 🥺 #storytime #story #name #cheater #stitch #prouddad #daddysgirl #GossipGirlHere #fypシ #foryou #viral #trending

♬ original sound - keepingitkristina

У видеу, подељеном под корисничким именом @кеепингиткристина, објаснила је: „Дакле, осећам се као да већина људи који су названи по некоме имају симпатичну причу иза себе или су названи по некоме заиста посебном ... то није мој случај..."

Кристина је објаснила да је њена мајка сазнала истину о ћеркином имену након што је открила да је муж вара и погађате, љубавница се звала Кристина.

Прочитајте још: "Фантазирам да доживим саобраћајну несрећу, у којој бих постала параплегичар": Потпуно здрави људи који желе да постану инвалиди (ВИДЕО)

Ово није једина луда прича

Коментари на исповест су били многобројни: "Вау, то је тако себично", "тешка прича", "мој отац ме је назвао по симпатији из средње школе, када је мама сазнала, убола га је виљушком", "ја сам добила име Линеа, тако што је мој тата слушао радио и чуо причу о убијеној девојци са тим именом" и на крају једна девојка је додала "ја бих одмах променила име".

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas