Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

"Срам вас било, не желим да љиге носе моје ствари!": Дизајнерка оптужила Наташу Беквалац и Расту за плагијат! (ФОТО/ВИДЕО)

Дизајнерка Невена Ивановић открила шта се тачно десило.

1627295760_pjimage--4-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ Јутјуб/ neodesign.neo/Nevena Ivanovic/ Natasa Bekvalac Official
Oglas

Нови спот Наташе Беквалац и Расте за песму "Из далека" запалио је друштвене мреже и постао први на трендингу. Људи у коментарима су одушевљени оригиналношћу спота.

Прочитајте још: Јелена Тинска подржава Кристину Ковач: "Немам ботокс филере, пужеве на уснама, даброве на обрвама!" (ФОТО/ВИДЕО)

Све би било савршено, да се није појавила девојка која тврди да је њихов спот копија њеног перформанса.

Плагијат?

Дизајнерка Невена Ивановић јавности се обратила путем свог Инстаграм налога и открила шта се заправо догодило.

Преносимо вам у потпуности њену изјаву коју је исписала поред видеа:

Јавно обраћање поводом копије мог ауторског дела - ЕСТРАДА СТОП!

Последње обраћање на тему - нови спот НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ И РАСТЕ је копија мог перформанса, колекције и кампање за ЈУУНИСХИНЕО колекцију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEO Design (@neodesign.neo)

"Спот је представљен као неко лудило, уметност, свашта нешто, било би то дивно да то није покрадено барем делимично. Сасвим је јасно да су покрадене идеје из мог видеа и перформанса који је био представљен у Холандији. Тај перформанс креиран је пре годину и по дана", започела је Невена и потом додала:

"Када сам видела пост Кристине Беквалац мало је рећи да сам била у шоку, нисам могла да верујем колико људи далеко иду и шта све раде. Овде постоји проблем, што мој рад када је објављен нису заштићена ауторска права. И Кристина и људи који су у тиму Наташе Беквалац су ми више пута тражили костиме за нека снимања и сам ја рекла 'да', али морате да платите изнајмиљивање. Никада нису хтели да плате... Мени не иде у корист нити желим да естрадне личности носе моје ствари, а уколико желе могу да их купе или изнајме и не морају да ме потписују.. Не видим то као вид промовије, ма ко била Наташа Беквалаца, Цеца, Јеца и све остале, то нису људи иза којих би поносно стала када обуку моје ствари".

Како Невена каже, ова ситуација јој је за наук и да ће следећи пут заштитити своје дело ауторским правом.

Прочитајте још: Кристина Ковач одговорила свима који је исмевају због ПРИРОДНОГ ИЗГЛЕДА: Објаснила је како ствари стоје у снажној поруци! (ФОТО)

Одговор Кристине Беквалац

Чула се и са Кристином Беквалац, поводом настале ситуације.

"Поставила се као неко ко је изнад ситуације, знала је шта ће да се деси. Била је у фазону 'буду срећна што те копирају, то значи да си супер'. Ја сам рекла не, супер је неко да ме плати", испричала је и истакла да не жели да их тужи нити да има икакав контакт с тим "малим и ститним" људима. Открила је и да је Кристина Беквалац након разговора блокирала.

"Срам вас било, срамота ме је што постојимо на истом свету. Срамота ме је у ваше име што сте толико ниски", додала је на крају.

Шта ви мислите, да ли је реч о плагијату?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas