Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта гости примећују кад дођу: Неке ствари нам нису пале на памет

Када уђемо у туђи дом, нормално је да приметимо ситнице на које су укућани давно престали да обраћају пажњу.

1611236501_Depositphotos_178375852_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Када гости уђу у наш дом, они ће приметити оно на шта ми уопште не обраћамо пажњу. Међутим, ове ситнице могу сасвим да шокирају наше госте. Због овог ће можда помислити да немате новца, да сте шкрти или чак аљкави...

Прочитајте још: Основна правила за прање постељине: Једно сви морамо да поштујемо

Износане и отрцане папуче

Уфлекане и поцепане кухињске крпе
Кухињске крпе не смеју изгледати као нешто што је спремно за канту за смеће. Можете себе да убеђујете да ништа боље не купи воду од ваше старе крпе са рупама, али немојте да се лажемо. Тржиште је препуно памучних, висококвалитетних крпа које савршено упијају влагу, а коштају веома мало.

Можда су вама старе добре папуче удобне и не бисте их заменили ни за шта на свету, али оне могу да саблазне ваше госте. Већина нас често мења обућу, али кућне папуче ретко, јер ко ће да их види? Али када вам дођу гости, понудите им нове папуче, без обзира што знате да су ваше старе папуче удобније. Добро би било да имате посебне кућне папуче само за госте, како не бисте имали овај проблем када вам неко дође, пише Стил.

Остаци сапуна у посуди на лавабоу

Можда вам изгледа бацање малог комадића сапуна као расипништво, али данас је сапун толико јефтин да је права штета руке прати са малим комадићима оног што је остало у посуди. Данас, када је прање рука једино што нас дели од заразе, гости ће недостатак сапуна у вашој кући схватити као први знак аљкавости, а затим и неимаштине.

Напукле чиније и шоље

Иста прича је и са шољама и чинијама. Данас има толико доступног посуђа, које можда нема врхунски квалитет али ствара осећај новог, лепшег и удобног. Напукле шоље и чиније, вашим гостима изгледају јефтино, отрцано и прљаво - имајте то на уму.

Прочитајте још: Мајка открила: Ове предмете ОДМАХ БАЦИТЕ и избегните нагомилавање ствари

Постељина
Ако су гости најавили да ће да преспавају код вас, боље је да имате нову постељину. Она која је испрана, истањена и погужвана одаје веома лош утисак о домаћину.

Заштитна фолија на даљинском управљачу

Када су се тек појавили телевизори и даљински управљачи, и остала техника, људи су покушавали да ту "драгоценост" што боље сачувају и заштите. Тада је било нормално да се на даљински ставља пластична навлака, али то више није тако. Данас се даљински управљач може купити за ситне паре у било којој продавници и уопште није лепо, а ни хигијенски стављати преко њега провидну фолију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas