Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРАЉЕВСКИ СТИЛ

Стилисткиња Кејт Мидлтон открила тајне идеалног пословног стила: Три модна правила у која се куне краљевска породица (ФОТО)

Ранојутарњи проналазак савршеног оутфита за посао може бити захтеван задатак.

1615209283_9b93769e5f2a8b5d946cc7de3f3b71216842c836.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Понекад, исход тога може утицати и на ваше расположење, као и на продуктивност на радном месту.

Сигурно вам се барем једном догодило да отворите ормар и схватите како немате шта да обучете, а онда остатак дана проведете размишљајући када бисте могли отићи на "модни излет" да обновите гардеробу.

Нова стилисткиња Кејт Мидлтон, бивша модна уредница Вогуеа Гинние Цхадywцк-Хеалеy, понудила је неколико својих стручних савета.

Зато је истакла 3 ствари о којима увек треба размишљати док се облачите за посао:

Обратите пажњу на тканине

Уместо да испод сакоа обучете обичну мајицу, радије одаберите свилену кошуљу која ће истовремено опуштено падати, али и истакнути вашу линију. Осим тога, такви материјали ће изгледати примерено, али и другачије од оног на што сте навикли, те ће вам омогућити слободно кретање и удобност.

Одаберите удобне ципеле

Ципеле су кључ удобности, а сасвим сигурно не желите да проведете осам сати у канцеларији у најнеудобнијим ципелама које сте икада имали на ногама. Зато, уместо да се водите искључиво дизајном, приликом куповине обратите пажњу и на удобност ципела. Најпаметније је уложити управо у добре и квалитетне ципеле.

Модерно не мора значити и (пре)упечатљиво

Ваша одећа не мора вриштати како бисте се истакнули и свима јасно дали до знања да пратите трендове. Ако већ не можете одолети трендовима који се свакодневно појављују, увек их комбинујте уз нешто једноставније комаде.

Такође, стилисткиња је открила и које комаде би она увек укључила у свој пословни стил. 

Тако су се на њеном обавезном списку нашли једнобојна дневна хаљина или евентуално она са узорком пругица, док су по њеном мишљењу цветни узорци забрањени.

Ипак, једно женско одело је пожељно јер су она сада невероватно популарна. Осим већ споменутих ципела, места у свом ормару би увек направила и за кошуљу са туфнама која је пођеднако ефектна колико и једноставна.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas