Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
домино дама

"Сто долара зато што си кучка и лепа": Исповест финансијске домине, која има своје "робове"! (ФОТО/ВИДЕО)

Седећи у свом луксузном ЛА дому, уживајући у кавијару и шампањцу из кристалне чаше вредне 500 долара, могли бисте помислити да гледате у неку познату глумицу.

1625050111_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Diamond Diva Princess
Oglas

Она је заправо паметна пословна жена, позната под именом Дајмонд Дива Принцес, којој су њени "робови" платили милионе због лепоте.

Прочитајте још: "То није изопачена ствар!" Милионерка у жалости након смрти делфина са којим је била у браку! (ВИДЕО)

"Paypigs"

"Paypigs", од којих су многи ожењени, а крећу се од политичара до инжењера и пилота, чак су финансирали изградњу њене куће и поклањали јој своју путем тестамента. Дајмондова, која неће открити своје право име или године, каже да се не осећа кривом што је мушкарцима допустила да финансирају њен живот милионера - јер их то чини "најсрећнијима до сада".

"Робови" су јој чак оставили и наследство и учествовали су у финансирању изградње њене куће.

Бивша манекенка ради као финансијска домина од 2004. године, од када јој мушкарци шаљу поруке преко њене пин-уп веб странице молећи је да јој уплате новац. Дајмондова инсистира да у њеном послу нема ничег сексуалног, каже да не даје ништа заузврат - иако мушкарци плаћају најмање 100 долара за слике (на којима нема голотиње или секси поза).

Стални купци такође могу да разговарају са њом телефоном по цени од 50 долара по минуту или да купе кратке видео записе о њеном животу.

Један обожавалац јој је тражио да буде њена свиња и роб за новац.

Како сама каже: "2004. године обожавалац ме је контактирао путем моје веб странице и рекао да жели да ми буде свиња која плаћа, роб за новац. Рекао ми је да постоје мушкарци који желе да потроше сав свој новац на лепу, недостижну жену, а заузврат не добијају апсолутно ништа. Мислила сам да то звучи заиста сјајно. Први пут ми је платио 100 долара, уз напомену "за то што си кучка и лепа". Основала сам интернет клуб и контактирало ме пуно "paypigs" клијената.

Једноставно сам схватила: "Многи мушкарци воле да размазе жене, мислим да је то сасвим природно, у питању је витештво и дворска љубав - недоступна дама коју треба ставити на пиједестал и поклонити се. Моји робови ми кажу да желе да посвете свој живот служењу и задовољавању мене."

Луксузан живот

Желим најбоље од свега, сваког дана, Дон Перињон у кристалним чашама и кавијар.

Дајмонд има 7000 клијената - али каже да само неколико стотина редовно даје доприносе, од којих су јој многи одани већ 17 година. Иако има неколико "купаца" у 20-има и 70-има, већина их је у доби од 40 до касних 60-их. Она каже: „Заиста волим луксузне производе, па сам помислила да желим да будем врхунска финансијска домина“. 

"Имала сам једног човека који је добио наследство од 10.000 америчких долара. Раније није могао да пријушти да ми служи, али тих 10.000 америчких долара потрошио је на мене у року од неколико дана."

"Један је на мене потрошио 30.000 америчких долара у једном дану. Други је потрошио 20.000 америчких долара за нешто више од сат времена."

"Многи од њих троше стотине хиљада, један је потрошио скоро 300.000 америчких долара, а затим је имао срчани удар - иако се сада опоравља."

"Мислим да су неки од њих потрошили 500.000 америчких долара."

"Плаћају изградњу моје куће која има уградни ормар са кристалним лустером. Они плаћају све, велике и мале ставке.

Прочитајте још: Живот праве АНАНДИ је попут серије: Родитељи су је присилно удали када је имала девет година, а ево ко ју је извукао из блата! (ФОТО)

"Желим најбоље од свега, сваког дана - Дон Перињон, кавијар, злато од 24 карата, чак и моје чаше за шампањац износе 500 долара јер су направљене од сваровски кристала."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas