Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

"То није изопачена ствар!" Милионерка у жалости након смрти делфина са којим је била у браку! (ВИДЕО)

Жена је у жалости након смрти "супруга" делфина.

1624798741_kiss-1489657_1920.jpg
ФОТО:Пиксабеј
Oglas

Жена је рекла да се више никада неће удати, описујући себе као 'жену једног делфина', када је њен водени љубавник преминуо након што је имала стомачне проблеме, у својој 40-ој години.

Љубав са делфином

Венчање из снова

Многи од нас се муче у везама, али Шерон Тендлер је знала је да је то љубав на први поглед кад је упознала своју партнерку, по имену Синди.

Шерон је милионерка и потрошила је огроман новац како би проводила што више времена са Синди.

Како је објављено у Дејли Стару, Шерон каже да је одмах било јасно да је успоставила везу са Синди, упркос чињеници да је она била 39-годишњи делфин.

Прочитајте још: Живот праве АНАНДИ је попут серије: Родитељи су је присилно удали када је имала девет година, а ево ко ју је извукао из блата! (ФОТО)

Пар се венчао у раскошној церемонији, док је милионерка Шерон блистала у белој хаљини са ружичастим цветовима у коси, али све се нагло и драматично завршило када је делфин Синди нажалост умрла након неколико месеци.

Шерон, која је тада имала 26 година, и Синди су неко време биле у вези, уз безброј скупих путовања у посету Израелу како би се видела са својом вољеном.

На крају, венчале су се на Долпхин Реефу у израелској луци Еилат, Тендлер, 15 година касније, а унија је била запечаћена пољупцем док је Шерон шаптала „Волим те“ и Синдиним климањем главом, што су окупљени протумачили као знак сагласности. 

"То није изопачена ствар. Волим овог делфина. Он је љубав мог живота."

Заувек верна једном делфину

Говорећи након венчања, Шерон је рекла локалним новинарима: "То није изопачена ствар. Волим овог делфина. Он је љубав мог живота. "То није лоше. То смо само учинили зато што га волим, али не на начин на који ви волите човека. То је само чиста љубав коју имам према овој животињи."

Чувши вест о смрти свог 'мужа', Шерон је искључила могућност постојања новог љубавника, рекавши за новине: "Ја сам жена једног делфина."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas