· · Коментари: 2
ПОРЕКЛО

Све више људи верује да су АНУНАКИ наши преци, свему су нас НАУЧИЛИ и ускоро се ВРАЋАЈУ!

Од 1976. године, када је Закарија Сичин објавио књигу "Дванаеста планета", све већи број људи верује да су прве цивилизације основала бића са друге планете.

1601035026_assyria-1827296_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Сичин је у књизи написао контраверзну теорију да су сумерски богови, уставри, били избеглице са друге планете и да су они основали прве људске цивилизације. Почели су од Месопотамије.

Посматрајући у музејима цртеже и фигуре уклесане у стенама јасно је да су у древној Месопотамији били "опседнути" људима са крилима. Тачније, тако су приказивали "анунакије" - богове.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Џејсон Мартел Youtube/ screenshot HISTORY

Анунаки су божанства у вавилонској, сумерској, асирској и акадској култури, а ова реч у преводу значи "они који су с неба сишли на земљу". У Месопотамији су сматрали да њихови богови имају светлеће очи.

Дошли су на Земљу и  људе направили по свом изгледу.

- Буквално су почели колонизацију на Земљи и направили људе по свом изгледу - каже Џејсон Мартел, аутор књиге "Знање о Апокалипси".

Анунаки се појављују у вавилонском миту о стварању Енума. Према овом миту, након стварања човечанства, Мардук је поделио групу на два дела, од којих сваки садржи по 300 људи, где је једна група добила своје место на небу (Игиги). док други (Аннунаки) на земљи у свету.

Како су изгледали?
Анунаки (anunnaki) долазе са планете Нубиру. Многи мисле да су изгледали као рептили. Високи су и имају по шест прстију на свакој руци и некају длаке на себи. Земљу посећују сваких 3.500 година.

Зашто су дошли на Земљу и створили Адама?

Теоретичари древних ванземаљаца мисле да им је било неопходно злато. Злато је супер-проводник, а да би извлачили моноатомско злато била им је био неопходна помоћ. Тако су створили човека.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Адам је генетски модификован од репа!

Према овој теорији Анунаки су имали три облика. Први је да су били Сауријанци или рептили. Други да су били Агаријанци или северци и највише су личили на данашње људе. Трећа је да су били Сиви (Антикула), управо како данас замишљамо ванземаљце.

Youtube/ screenshot HISTORY
Научили су људе да говоре, обрађују земљу, рачунају...

Адам је створен својим генетским модификовањем - од пршљена репа! Интелигентном робу су дали цивилизацију и заузврат добили радну снагу. Људи су анунакија научили да рачунају, култивишу и наводњавају земљу, говоре. Поред тога, научили су и левитацију, односно како да уз помоћ вибрације и фрекфенције померају камење. На тај начин су грађене монументалне грађевине.

Од Анунакија је остала барка огромне енергије

Од Анунакија је остала барка која се померала ка западу. Последња цивилизација где је боравила барка је територија Израела. Према овом миту то је и разлог зашто је управо ту настало хришћанство.

Прочтиајте још: Ванземаљци водили РАТОВЕ, возио кочије и због ЗЕМЉЕ погинуо... ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА ПЛАНЕТА ФАЕТОН?

Барка је носила невероватну количину енергије арка је давала снагу и моћ оном ко је контролисао. У том контексту треба посматрати легенду о Метузлаем који је живео 900 година и добро је познавао моћи барке које је и користио.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ И ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.