Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Човек "ОТЕТ ОД СТРАНЕ ВАНЗЕМАЉАЦА ПРЕ 50 ГОДИНА" тврди да је упозорио свет на догађаје из садашњости (ФОТО)

Један рибар тврди да је упозорен на пандемију и Трећи светски рат након што су га отели ванземаљци пре скоро 50 година.

1645516823_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Kалвин Паркер је рекао да је ове визије држао за себе све до недавно када је одлучио да открије своје тврдње о отмици пре 50 година, јер се сада плаши да ће се остварити.

Овај 68-годишњак је рекао да је пецао на обалама реке у Паскагули у држави Мисисипи са својим пријатељем Чарлијем Хиксоном, и тврди да је НЛО слетео у близини. Затим је рекао да су му током блиског сусрета 1973. године приказани страшни догађаји из прошлости, садашњости и будућности човечанства.

Куга и рат

Тадашњи 19-годишњак је тврдио да су их зграбила чудна створења која су имала канџе попут јастога и нос и уши попут шаргарепе.

Пандемија му је представљена као „куга“, додао је да је упозорен да долази. Рекао је: „Сада је куга. Наравно да је увек било неке врсте куге од давнина, али од онога што сам видео ова постаје још гора. То је изазов за човечанство, што је веома лоше јер ће нас Бог научити лекцију. Човечанство је изгубило веру и није вољно да помогне другима."

Прочитајте још: Ванземаљци су можда већ ПОСЕТИЛИ Земљу, открива НАСА извештај - Пентагон појачава лов на НЛО-е

„Ова куга ће убити милионе, изазвати несташицу хране и људи ће се борити и красти ствари другим људима само да би преживели. Ово се већ дешава, али ће бити горе, породица против породичног пријатеља. Доћи ће време када никоме неће моћи да се верује."

Такође је тврдио да је његова друга визија била о предстојећем Трећем светском рату.

Фото: Philip Mantle/TNG

Додао је: „Онда ће доћи до великог рата за који једна страна криви другу. У својој визији сам видео како се кожа људи топи са њихових тела. Не знам да ли је то нуклеарни рат или не, али он поставља нацију против нације. Неће бити нације на Земљи коју овај рат не дотиче."

Као што ће неки од вас сазнати, имао сам искуство блиске смрти док сам био на овом броду. То је било када је моја крв исцеђена из мене и замењена оним што још увек не знам

Додао је да ће доћи до несташице хране, а отровна земља неће моћи да рађа након рата. Поврх тога, у својим наводним визијама, тврдио је да ће и залихе воде бити прекинуте."

Има наде

Али није све тако црно, јер је видео да ће се човечанство извући и да ће се опорављати "полако и сигурно". Он је закључио: „Моје лично мишљење је да су они [политичари] гомила идиота који занемарују оно што је најбоље за нашу планету и читав људски род. Нисам измислио ово. Ово није плод моје маште. Ово је оно што сам видео или треба да кажем да је приказано током мог искуства отмице."

"Молим вас да сами одлучите о овоме. Искуство отмице је било довољно застрашујуће, али ове визије су ме тада још више уплашиле и брину ме и данас."

Фото: Philip Mantle/TNG

Британски НЛО истражитељ Филип Мантл, који је објавио Калвинову књигу, рекао је: „Калвину је веома тешко да расправља о овом аспекту свог сусрета називајући га проклетством. Видео је будућност човечанства и није леп призор, вероватно бисмо могли да занемаримо ове 'визије' да није чињеница да су и други сведоци блиских сусрета испричали сличне приче. "

Регресивна хипноза открила детаље

Калвин је прошао регресивну хипнозу са водећим светским истраживачем отмица ванземаљаца Бадом Хопкинсом да би откључао успомене закопане у његовој дубокој подсвести.

Описао је како га је напала ванземаљска жена на НЛО-у која му је изгребала очи својим дугим ноктима. Тврдио је да ју је задавио након што му је гурнула прст у нос. Током снимљене сесије хипнозе, Калвин је рекао: „Она је зла, она је заиста зла, могу да видим уништење, у стању сам да видим ствари које никада раније нисам видео."

Прочитајте још: ВИДЕЛА ИХ СВОЈИМ ОЧИМА: Бака Драгица открила на који начин је ДЕМОН УНИШТАВАО ДЕЦУ (ВИДЕО)

На питање Бада Хопкинса да опише неке од ствари које је могао да види, он је одговорио: „Осећам заиста топлу сензацију, најбољи осећај који сам икада имао у животу. Хвала Богу да сам коначно мртав, мртав сам. И моја душа напушта моје тело. Она ме је заправо убила. Моја душа напушта моје тело. У овој светлости, овој јакој светлости, драго ми је да је сада све готово. Коначно ћу добити мало мира. И онда видим анђеле, ништа као што сам икада раније видео. Ох, ох. Сада сам повучен назад доле; увучен сам назад у своје тело. Не желим да се вратим у своје тело, само желим да одем. Желим да идем у ово светло. Било је тако добро, пусти ме да се вратим у ово светло, немој ме враћати, Господе, молим те, узми ме, узми ме. Да дођем до тебе, нећу да се враћам, али морам да се вратим, морам да се борим са њом."

Сада је Калвин, који се борио против рака, открио визије које је добио пре скоро 50 година - и уверен је да оне сада постају стварност.

Рекао је: „Као што ће неки од вас сазнати, имао сам искуство блиске смрти док сам био на овом броду. То је било када је моја крв исцеђена из мене и замењена оним што још увек не знам. Тада су ми показане ствари, ствари из прошлости, садашњости и будућности. Претпостављам да би се то могло назвати проклетством. Од тада сам имао велике здравствене проблеме, али сам полако већину њих превазишао."

„Не бих сада причао о томе да нисам видео да се неке од ових ствари остварују. Сигурно не желим да људи мисле да сам видовит јер нисам. Можда сам добио проклетство или би то могао бити начин да се спаси наша планета или човечанство. Али то ме дођавола плаши, не због мене, већ због будућности свих нас. Моје време овде на земљи је скоро готово. Не бих желео да одем одавде, а да не поделим информацију за коју знам да може да помогне."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas