Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОСИЈЕ ИКС

Ванземаљци су можда већ ПОСЕТИЛИ Земљу, открива НАСА извештај - Пентагон појачава лов на НЛО-е

ВАНЗЕМАЉЦИ су можда већ посетили Земљу, према запањујућем извештају Насе, који каже да организација „није затворена“ за могућност постојања ванземаљског живота.

1639066429_shutterstock_734996152.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Иако се у извештају наводи да још није пронађено „било какав кредибилан доказ“, наводи се да Насине научне мисије „раде заједно са циљем да пронађу непогрешиве знакове живота изван Земље“.

Детаљи су објављени у складу са захтевом за слободу информација упућен Наси од стране ГовернментАттиц.орг и објављени 30. новембра 2021.

Шта америчка влада зна о низу мистериозних летећих објеката?

У документу је наведено: „Када сазнамо за неидентификоване ваздушне феномене (УАП, или познатије као неидентификовани летећи објекти или НЛО), то отвара врата новим научним питањима која треба истражити.

Прочитајте још: ВИДЕЛА ИХ СВОЈИМ ОЧИМА: Бака Драгица открила на који начин је ДЕМОН УНИШТАВАО ДЕЦУ (ВИДЕО)

Открића долазе након извештаја Пентагона у јуну ове године у којем се детаљно наводи шта америчка влада зна о низу мистериозних летећих објеката који су примећени у војним ваздушним просторима током последњих неколико деценија.

НЛО и океан
Многи извештаји наводе да су сведоци видели НЛО-е како излазе из океана или урањају у океан - што је изазвало спекулације о вези између тих објеката и океана. И неки од најистакнутијих сусрета, као што је инцидент "Нимиц", видели су НЛО које су пилоти видели у близини америчких ратних бродова. То долази након што је главни амерички шпијунски шеф Аврил Хејнс - ДНИ - признао да обавештајне службе имају у виду да су мистериозни објекти можда дошли из свемира.

У извештају, објављеном на сајту Канцеларије директора за националну обавештајну службу, испитана су 144 извештаја о сусретима са, како је влада оценила, „неидентификованим ваздушним феноменом“. Само један од тих сусрета истраживачи су могли да објасне до краја студије. Тај случај је сведен на "неред у ваздуху".

Сумњали на државне непријатеље

Истражитељи такође нису пронашли доказе који би указивали на то да су у питању или ванземаљски живот или велики технолошки напредак страног непријатеља, попут Кине или Русије. „Од 144 извештаја са којима се овде бавимо, немамо јасних назнака да за њих постоји неко неземаљско објашњење — али ићи ћемо где год нас подаци одведу“, рекао је високи амерички званичник.

„Немамо никакве јасне индикације да је било који од ових неидентификованих ваздушних феномена део страног [обавештајног] програма прикупљања, и немамо никакве јасне податке који би указивали на велики технолошки напредак потенцијалног противника. „Настављамо да улажемо много труда и енергије да пратимо те врсте развоја догађаја и веома пажљиво пратимо то. Ништа у овом скупу података нас јасно не упућује у том правцу“, наставио је званичник.

Други високи званичник је рекао да 21 извештај показује УАП-ове „за које се чини да имају неку врсту напредног погона или напредне технологије“. Такође се чинило да им недостаје било какво средство за погон или убрзање и да су показивале брзине веће од оних за које Сједињене Државе верују да су страни противници способни.

НЛО Пентагона је такође открио мистериозну летелицу „груписану око војних база Сједињених Држава и полигона за тестирање“. Извештај означава прекретницу за америчку владу након што је војска провела деценије одбијајући, разоткривајући и дискредитујући запажања неидентификованих летећих објеката и „летећих тањира“ из 1940-их.

Отворена Досије Икс канцеларија у Пентагону

Законодавци су захтевали да се открића објаве након што је америчка војска пријавила око 120 инцидената у последњих 20 година. Пилоти америчке морнарице, на пример, снимили су објекте који путују наизглед хиперсоничним брзинама, окрећу се и мистериозно нестају. У децембру ове године Пентагону је дато зелено светло да успостави стварну канцеларију Досијеа Икс посвећену истраживању НЛО-а, њиховог порекла и покушаја да се "ухвати или искористи" један од мистериозних летелица.

Очекује се да ће амерички законодавци прогурати годишњи закон НДАА који укључује историјски амандман којим се успоставља посебна јединица под називом Канцеларија за надзор и решавање аномалија (АРСО).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas