Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мирисне ноте

ТАЈНЕ наношења ПАРФЕМА, како да траје ДУЖЕ

Да би парфем трајао што дуже, много пута се од нас очекује да га наносимо неколико пута на дан, углавном на зглобове.

1596200346_perfume-791698_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Дакле, сада у јеку лета, право је време да вам откријемо шта радите погрешно.

Заправо, постоји неколико мање познатих делова тела које сте занемарили. Ако желите да се ваши зачињени мошусни и цитрусни мириси друже са вама током читавог дана, морате погодити сва жаришта, односно делове вашег тела која теже да се загреју. Тада ће се мириси расути по целом телу, а ви ћете мирисати одлично. 

Прочитајте још: АКТИВНИ КИСЕОНИК и нега лица, како се користи и чему служи?

Фото: Пиxабаy

Зато вам саветујемо да се послужите овим триковима:

Коса

Многи сматрају да је коса много боље место за наношење парфема, од саме коже. Ипак, морамо да напоменемо да морате бити опрезни када примењујете ову технику. Уместо да нанесете парфем директно на косу (запамтите: алкохол је исушује!), прво га напрскајте на четку. На тај начин ћете га приликом аплицирања нанети равномерно и суптилно.

Не наносите директно на косу већ попрскајте на четку!

Иза ушију

Као и зглобови, подручја иза ушију се сматрају имплусним тачкама, местом где су вене најближе кожи па самим тим стварају већу топлоту и појачавају мирис. Зато ће наношење парфема на тим местима дати боље тренутне резултате, за разлику од доњих делова тела, код којих парфем има тенденцију да ослаби у току дана. У случају да носите накит, обратите пажњу да напрскате само предео врата, јер у супротном парфем може оштетити ваше огрлице.

Прочитајте још: Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

Доњи део леђа

Фото: Пиxабаy

Можда вам звучи чудно, али експерт за парфеме Цхандлер Бурр инсистира на овом правилу. Заправо аплицирање парфема на доњем делу леђа ствара савршену равнотежу мириса који ће дуго трајати и неће бити превише јак или непријатан за људе у вашем окружењу. 

Док наносите парфем избегавајте накит!

Унутрашњост  лактова

Још једну пулсну тачку за наношење мириса чине лактови. Да бисте максимално поспешили трајање и ширење парфема, пре аплицирања урадите пилинг руку (посебно зглобова). На тај начин ће парфем дуже трајати. 

Прочитајте још: Заштитите КОСУ ОД ТОПЛОТЕ! Зашто је то ВАЖНО и шта радити?

Иза колена

Чак и ако се не сећате најбоље неких предмета у средњој школи, дефинтивно се сећате једног великог правила: топлота расте. Дакле, према томе, има смисла да се нанесе парфем на доњој половини тела, јер ће тада он полако испаравати током дана. На пределу иза колена се налазе пулсне тачке, тако да је ово одлично место за упијање и ширење мириса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas