· · Коментари: 0
РАДИО

Ко је Наталија, из "Дана са Наталијом" са радија "Новости"? Уме да ПРОГНОЗИРА нешто што нико други не зна! (ФОТО)

"Дан са Наталијом" је култна радио емисија која је заслужна што многи кроз живот пролазе насмејани.

1594728174_DSC_2778.jpg
Фото: Немања Дедовић

Она је насмејана. Свежа. Увек расположена. Право је задовољство провести са радијском водитељком Наталијом Милосављевић која је и уредница емисије "Дан са Наталијом" на радију "Новости"!

Прочитајте још: Београд има АМАЗОН, КАЛИФОРНИЈУ И ТАРЗАНА, а СМИЉАНА вам открива где се у престоници налазе (ФОТО)

Наталија је прва препознала највећи хит Нине Бадрић. Она је убедила Александру Радовић да се песма "Бескрајно" нађе на албуму. И могли би дуго да набрајамо све песме у којима уживамо захваљујући Наталији. Шта је, уставри, њен посао?

Наталија трчи!
Рекреативно већ пет година трчи на Кошутњаку. Наталија озбиљно трчи, од осам до десет километара сваки трећи дан!
Мој посао је тежак - да будем расположена!

- Мој посао је да будем расположена - смеје се Наталија.

Она је водитељ, али и уредник "Радио Новости". Шта је теже?

Дама са стилом, Фото: Немања Дедовић

- Лакше је када сте само водитељ, а као уредник сте на челу колоне и људи ме често кажу: "Тако лако водиш програм", али не разумеју да је мој посао да сваког дана будем расположена, што уопште није лак посао, нарочито у овој ситуацији која нас је задесила - каже Наталија.

"Дан са Наталијом" се емитује већ 10. сезона!

"Дан са Наталијом" се емитује већ 10. сезону. Уз њену емисију људи раде, уче, расту и она је свакој дана иста, свежа и весела. 

- Радим са музиком и све је онда лакше, а нарочито када си у тиму који те подржава и онда, заиста, ништа није проблем - истиче Наталија.

Њен тим је мали, али компактан и уигран. Раде све што је потребно на радију као што је "Новости" - динамични су и не понављају се.

Има привилегију да ради нешто посебно - слуша необјављену музику!

Наталија "има уво". То значи да има прилику да преслуша албуме пре других. Рецимо, добије необјављене песме Здравка Чолића или "Ван Гога" и питају је шта мисли о њима. То је заслужила искуством и захваљујући - слуху.  Једноставно, може да погоди шта ће бити хит!

Фото: Немања Дедовић

- Данашњу музику тешко прихватају људи који су навикли на звуке "Рибље чорбе" или Бајаге, јер је ово нешто потпуно ново, па се допада и новој публици и обраћа другачијој циљној групи, јер се данашња музика, пре свега, гледа на Јутјубу  - каже Наталија.

Данашње репере описује као "треће дете" које су сви желели, а онда добили близанце!

Репере не можете разумети, али ни одбацити

- Репере не можете разумети, нити одбацити, јер имају милионе прегледа за кратко време, али то је брза, инстант музика која одговара датом тренутку, јер је све инстант се и музика томе прилагодила - објашњава Наталија.

Каже да се не слаже да је то лоша музика, али не верује да ће постати "евергрин" као Бајага којег на радију пуштају исто као и на врхунцу каријере.

Шампањ пудла
Наталија има куцу Нели од пет месеци шампањ боје. Име је добила по Нели Фортадо.
Радио Новости ће заувек сачувати добру музику и позитивне емоције.

- Радио "Новости" су ту да задрже добру музику која ствара позитивну емоцију - истиче Наталија.

Прочитајте још: Српска позната водитељка сваки слободан тренутак ради ИСТУ СТВАР и завидимо јој

Наталија воли амбијенталну музику. У приватно време преслушава албуме и каже да је недавно слушала Крис Рију. Та врста музике ће заувек остати популарна, а песму "Џозефин" ће, можда, пуштати и на својој свадби!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.