Oglas
· · Komentari: 0
ŠTRAS

Trend koji je zaludeo internet: OVAJ eksperiment sa KOSOM morate probati (FOTO/VIDEO)

Kosa kao iz bajke!

1595855758_Capturejjj.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Tasha Leelyn
Oglas

Šljokice na korenu kose su za vrlo kratko vreme postale pravi hit u svetu ulepšavanja kose.

Pročitajte još: TRI GRACIJE NA OBALI CRVENOG MORA: Luksuz s ukusom istoka, vodena magija ili raj za odrasle (FOTO)

Popularnost ovog trenda raste iz dana u dan, a šljokice u kosi nisu više rezervisane samo za praznične dane. Od pre nekoliko godine postale su neizostavan deo ukrašavanja tokom muzičkih festivala.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Kako je situacija u celom svetu takva da je većina festivala otkazana, ako poželite da izgledate kao iz bajke možete eksperimentisati sa svojom kosom i šljokicama i kod kuće.

Osim što deluju fantatastično dajući kosi bajkoviti izgled, šljokice na korenu su i sjajan trik da sakrijete izrastak ukoliko farbate kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just came across This wee makeup pic💋 ... from the day I was introduced to @makeupforeverofficial glitter ... been hooked since then ✨✨Wearing a Classic red 💄lip (which is my abs fave) bronzed glowing skin - here I mixed a couple of drops of @iconic.london into my foundation ✨All set with @rodialskincare powder 🙌🏻...and a nice soft bronzed smokey eye ..and a contoured face .. and lots of sparkle in the hair 💁🏽✨#makeupforever #makeupforeverofficial #glitterinthehair #redlip #benefitgimmebrow #beautyblender #beautyblenderuk #beautyblendersponge #lumeecase #LitByLuMee #lummee #glitterroots #beautyblenderoriginal #rodial #rodialmakeup #rodialbananapowder #anastaciabeverlyhillsbrowpomade #makeupforever #makeupforevermistandfix #nipnfab #undiscovered_muas #makeupartistworldwide #lifeisastage #makeupbymario #themasterclass @makeupbymario @undiscovered_muas

@ ms__mua je podelio/la objavu dana

Ukoliko ste ljubitelj ovakvog načina ukrašavanja, šljokice mogu postati vaš najluđi aksesoar, a učiniće da izgledate bajkovito i sjajno.

Pogledajte uputstvo i saznajte kako da dobijete gliter koren kose. Neka i vaš razdeljak zasija šljokičastim sjajem!

Pročitajte još: ŽICA OD TELEFONA ILI GUMICA ZA KOSU? Sve žene ih nose, a ovako su NASTALE

Potreban materijal:

  • Prazne plastične posude,
  • Šljokice u omiljenim bojama - možete kombinovati više njih,
  • Gel za kosu,
  • Četke za farbanje.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas