Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОМБИНАЦИЈЕ

Три добитне комбинације: Како најбоље носити САКО СА ФАРМЕРКАМА И ПАНТАЛОНАМА (ФОТО)

Нема класичнијег комада одеће од црног сакоа, међутим, да бисте били у тренду, треба да промените начин како га комбинујете.

1601543375_Capturennn.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / дуњадрагиц
Oglas

Сигурно сте приметили да је један од кључних модних израза у последње време "ефортлесс" – описује стил који изгледа као да је дотеран "без икаквог напора", а заправо иза њега стоји паметно и детаљно планирање.

Да бисте ово постигли, предлажемо следеће комбинације.

1. ЦРНИ САКО СА ПАТИКАМА

Заборавите комбинацију "црно одело и црне ципеле". Пробајте црни сако са уским или равним црним панталонама и мајицом, али додајте патике и кожну ташну – у црној или "камел" боји. Друга опција – "камел" мокасине уместо патика.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ин мy хаппy цолоур 🖤

Објава коју дели Емма Хилл (@еммахилл) дана

Анкета је показала шта се најлепше слаже уз црни сако:

  • Фармерке и бела мајица 61.54%
  • Црне панталоне и патике 34.62%
  • Беж панталоне и мокасине 3.84%

Прочитајте још: Које ЦИПЕЛЕ сте обули данас? Ево шта ОБУЋА ОТКРИВА О ВАМА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

welcome

@ dunjadragic је поделио/ла објаву дана

2. ЦРНИ САКО СА ФАРМЕРКАМА

Вечита комбинација! Ове јесени, носите је са белом мајицом, белом кошуљом или беж блузама.

Бројне варијације обогатићете различитим избором обуће – ако је топлији дан, можете носити сандале или папуче, а за хладнија јутра или вечери, обујте патике или мокасине.

Прочитајте још: Ово нам фризери никад не би открили: 10 МИТОВА О НЕГОВАЊУ КОСЕ! 

3. ЦРНИ САКО СА БЕЖ ИЛИ БЕЛИМ ПАНТАЛОНАМА

Уз правило "не више од три боје", увек ћете бити шик одевени.

Комбинујте црни сако са панталонама различитих браон нијанси – од беж, карамел, до светлије камел боје – бирајте уз њих папуче боје пудера, мењајте ташне – од црне коже па све до тренди сламене торбе.

Прочитајте још: Како да ваше ОБРВЕ изгледају савршено? На ове ТРИ ствари ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ

У топлим јесењим данима ово ће бити диван начин да још мало продужимо лето. За најтоплије и најсветлије дане – нека панталоне буду беле!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas