Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДЕРНО

Модни комад који ће бити УЛТРА популаран у пролећној и летњој сезони: Комбинујте га уз сако, кошуље или спортске мајице (ФОТО)

Дужи шорц, или бермуде, враћају се у последње време на велика врата, а ево како да овај модни комад искомбинујете за разне прилике.

1618836846_fafa.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / алпа.рама
Oglas

Кратке панталоне су главни ослонац сваке жене, али дефинитно су нешто што се дефинише као лежерност, удобрност, једноставност. Неки тврде да нису прикладне због топлог времене. 

Прочитајте још: ШЕГИ БОБ фризура осваја, а ево како да је носите на разне начине (ФОТО)

Оно што је значајно за овај модни комад је то како их комбинујете са другим одевним комадима. У зависности од тога да ли идете на јутарњу кафу, поподневни састанак или вечерњи излазак, научите како да шорцеве елеганто уклопите за сваку прилику.

Прочитајте још: За лепше лице без подочњака, избегавајте ове 3 навике

Користите оно што имате у орману

Погледајте неколико занимљивих комбинација:

Истакните фигуру бермудама, али онда фокус пребаците на горњи део тела. Обуците се у једну-две боје, нпр. црни шорц и црну дужу блузу, а преко тога можете набацити неки ефектан сако. 

Ако вам је циљ да прикријете вишак ако имате, можете се одлучити за дубље и дуже бермуде. Овај стил је опуштенији, спортски, који вам дајте много могућности за комбиновање.

Играјте се, комбинујте и уживајте. Уз широки шорц, додајте неки занимљив каиш, обуците мајицу на туфне и спремне сте за пролећну шетњу.

Са овом комбинацијом бићете запажени на свакој свечаности: твид шорц, једноставна мајица и преко сако. Уз одабир праве обуће, заблистаћете! 

Монохроматски изглед је тренутно изузетно актуелан!

У току прошле године постале су изузетно популарне бициклистичке бермуде, међутим, сада се комбинују са елегантим одевним комадима попут сакоа, јакни, кошуља. 

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas