Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НИКАД НИЈЕ КАСНО

Од елегантне даме, до уличне кул баке: У 95. години постала модел! (ФОТО)

Захваљујући невероватној фотогеничности, ова бака је постала модел и прославила се на Инстаграму у 95. години живота.

1613048181_baka-model1.JPG
Oglas

Власници једног бутика свакодневно су виђали старију госпођу која живи у комшилуку и која је редовно свраћала да их поздрави. Она се зове Ернестин Столберг, има 95 година и постала је звезда на друштвеним мрежама, захваљујући својој фотогеничности и лепој енергији.

Прочитајте још: Софија Лорен глуми у 86. години и нећете веровати како ИЗГЛЕДА! (ФОТО)

- Случајно смо открили да изгледа савршено на фотографијама - изјавио је Маркус Страсер, стилиста и један од власника.

Ернин дан у овом бутику сада почиње у 11 ујутру, а завршава се у 18 сати. Она је, такорећи, права маскота, разговара са муштеријама, а фотограф је слика.

Прочитајте још: Срцепарјућа последња фотографија: Провели су у браку 70 година, а њихов задњи сусрет пре него што су умрли, расплакао је свет (ВИДЕО)

- Ако на њу ставим нешто елегантно, она ће моментално заузети елегантну позу - истакао је Страсер.

Прочитајте још: Слух се губи из ДВА најчешћа разлога, први ВОСАК, док је други ЈЕЗИВ

- А, ако је обучем у нешто улично или кул, она одмах мења став и уклапа се у комбинацију - наводи Маркус.

Прочитајте још: Волите да гледате ТВ? Болним зглобовима помаже само једна ЛАКА активност

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas