Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Три принцезе повезује модни детаљ: Крај лета је време да га и ви понесете(ФОТО)

Линије су вечито модеран дезен, а најлепше изгледа током лета.

1629270123_Linije-Dejli.jpg
Фото: Пинтерест/dailymail
Oglas

Леди Дијана је и данас, две деценије после смрти, трендсетерка чије модне идеје можемо да носимо и данас.

Прочитајте још: Поново МОДЕРНА: Мушка бела кошуља, али се носи на НОВ начин (ФОТО)

Свекрва је успела да споји две снајке! Леди Дијана је и данас модна икона коју поштују Кејт Мидлтон и Меган Маркл. Ево модног дезена који су прихватиле обе снаје.

Леди Дијана у пругама

Леди Дијана је неколико пута снимљена како носи пруге. Често је носила хаљину на преклоп са тегет-белим пругама која је непогрешив део гардеробе за свакук жену. Сваки пут су то биле усправне пруге, јер издужују фигуру. Једна од најчувенијих фотографија је она на којој Леди Ди носи црвени блејзер и сукњу на црвено-беле пруге. На ногама су исте такве салонке.

Црвено-бела сукња на пруге је била шок!

Та фотографија је нсимљена 1991. године када је са принцем Чарлсом посетила центар за детоксикацију. Леди Дијана у "оловка" сукњи са црвеним блејзером изгледа апсолутно шик и тог тренутка су сви отворених устију гледали у њу.

Савет: Леди Ди је увек носила уздужне пруге, јер издужују.

 

Кејт Мидлтон у бретон блузи

Војвоткиња од Кембриџа воли пруге, али искључиво тегет и има, бар, пет бретон мајица са попречним линијама. Кејт Мидлтон блузу са линијама носи у свакој могућој прилици, а најчешће када се налази на неформалном месту.

Бретон блуза је јефтина
Памучна бретон блуза може да се нађе за пристојан новац, а Кејт Мидлтон увек носи конфекцију која је приступачна свима.
Бретон блуза је елеганција за опуштена места

Једна од најпознатијих слика Кејт Мидлтон у пругама је када је снимљена у бретон блузи док гура колица у којима је принц Џорџ.

Прочитајте још: Синди Крафорд показала парадајз из врта па се скинула у БИКИНИ и открила нешто на ТЕЛУ (ФОТО)

Савет: Кејт брузу са пругама носи уз фармерке и тегет панталоне са високим струком, што издужује.

Меган Маркл у кошуљи на линије

Меган Маркл је покушала да изгради "европски" стил облачења, али се убрзо вратила у САД. Док је била у Лондону виђена је неколико пута у штрафтама. Једном од тих прилике понела је титулу "стил дана".

Беле панталоне и кошуља са дебелим линијама.

Она је на спортском догађају обукла беле панталоне и кошуљу са плаво-белим линијама. Том приликом је носила и бео шешир. Са оваквим "Ралф Лорен" кошуљама су виђене Клои и Кортни Кардашијан.

Прочитајте још: Принц Хари иде у Лондон са камером, а срешће САМО једног члана КРАЉЕВСКЕ породице

Савет: Носите дебље линије, јер издужују фигуру више него танке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas