· · Komentari: 0
TREND

Tri princeze povezuje modni detalj: Kraj leta je vreme da ga i vi ponesete(FOTO)

Linije su večito moderan dezen, a najlepše izgleda tokom leta.

1629270123_Linije-Dejli.jpg
Foto: Pinterest/dailymail

Ledi Dijana je i danas, dve decenije posle smrti, trendseterka čije modne ideje možemo da nosimo i danas.

Pročitajte još: Ponovo MODERNA: Muška bela košulja, ali se nosi na NOV način (FOTO)

Svekrva je uspela da spoji dve snajke! Ledi Dijana je i danas modna ikona koju poštuju Kejt Midlton i Megan Markl. Evo modnog dezena koji su prihvatile obe snaje.

Ledi Dijana u prugama

Ledi Dijana je nekoliko puta snimljena kako nosi pruge. Često je nosila haljinu na preklop sa teget-belim prugama koja je nepogrešiv deo garderobe za svakuk ženu. Svaki put su to bile uspravne pruge, jer izdužuju figuru. Jedna od najčuvenijih fotografija je ona na kojoj Ledi Di nosi crveni blejzer i suknju na crveno-bele pruge. Na nogama su iste takve salonke.

Crveno-bela suknja na pruge je bila šok!

Ta fotografija je nsimljena 1991. godine kada je sa princem Čarlsom posetila centar za detoksikaciju. Ledi Dijana u "olovka" suknji sa crvenim blejzerom izgleda apsolutno šik i tog trenutka su svi otvorenih ustiju gledali u nju.

Savet: Ledi Di je uvek nosila uzdužne pruge, jer izdužuju.

 

Kejt Midlton u breton bluzi

Vojvotkinja od Kembridža voli pruge, ali isključivo teget i ima, bar, pet breton majica sa poprečnim linijama. Kejt Midlton bluzu sa linijama nosi u svakoj mogućoj prilici, a najčešće kada se nalazi na neformalnom mestu.

Breton bluza je jeftina
Pamučna breton bluza može da se nađe za pristojan novac, a Kejt Midlton uvek nosi konfekciju koja je pristupačna svima.
Breton bluza je elegancija za opuštena mesta

Jedna od najpoznatijih slika Kejt Midlton u prugama je kada je snimljena u breton bluzi dok gura kolica u kojima je princ Džordž.

Pročitajte još: Sindi Kraford pokazala paradajz iz vrta pa se skinula u BIKINI i otkrila nešto na TELU (FOTO)

Savet: Kejt bruzu sa prugama nosi uz farmerke i teget pantalone sa visokim strukom, što izdužuje.

Megan Markl u košulji na linije

Megan Markl je pokušala da izgradi "evropski" stil oblačenja, ali se ubrzo vratila u SAD. Dok je bila u Londonu viđena je nekoliko puta u štraftama. Jednom od tih prilike ponela je titulu "stil dana".

Bele pantalone i košulja sa debelim linijama.

Ona je na sportskom događaju obukla bele pantalone i košulju sa plavo-belim linijama. Tom prilikom je nosila i beo šešir. Sa ovakvim "Ralf Loren" košuljama su viđene Kloi i Kortni Kardašijan.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Savet: Nosite deblje linije, jer izdužuju figuru više nego tanke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.