Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОКТОБАР КРОЗ БРОЈЕВЕ

ДЕВЕТКЕ ће путовати, ШЕСТИЦЕ мучи новац, а ТРОЈКЕ имају АНЂЕЛА ЧУВАРА!

Тешка нам је година била, и то не треба да чуди, јер је носила број 4, а четворка је болест, терет, и нешто што морамо проћи са муком и напором.

1601987888_depoyitUHO.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Притом, и наша држава је имала седмицу, а то говори о закулисним радњама које су нам рађене.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Јединица

Како се рачуна број?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете тона прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Бићете под утицајем броја 6, а то значи да вам је, изнад свега, породица у првом плану, и да се њоме треба интензивно бавити, како би се побољшали услови живота. Не будите ситничави, јер то може сметати само вама. Пустите нека вас срце понеки пут води, насмејте се, јер, будућност ће бити много боља.

Двојка мроа да ради на свом духовном развоју, да чита.

Двојка

Пратиће вас број 7, а пошто сте ви бића која гаје љубав за учењем онога што воле, добро би било да порадите на свом духовном развоју, како би ова седмица добила позитивне вибрације и не би вас доводила у дане бриге. Читајте књиге, шетајте мало природом, и препустите се позитивној енергији.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Четворка се чисти
Због броја 9, под чијим ћете утицајем бити, предстоји вам период чишћења. Добро промислите о свему што вам се до сада дешавало, и направите селекцију људи који су вам потребни и оних који вас успоравају и црпе вам енергију. Ово је период у којем ћете те ствари спознати.

Тројка

Пратиће вас "мала срећа", јер ћете бити под утицајем броја 8. Понеко од вас може да очекује неки мањи приход, а већина ће имати срећу да лакше преброди све оно што изненада дође, јер анђео чувар је поред вас. Ви сте емотивци, и често не слушате друге, а и сада слушајте своје срце, али и разум, и - уравнотежите се.

Пред Петицом су нови почеци и нове шансе.

Петица

Улазите у владавину броја 1, који ће вас пратити током наредног периода, али и у следећој години. То говори да пред вама стоје нови почеци, који доносе промене у позитивном смислу, и дају вам снаге да се добро позиционирате тамо где сте. Ви, деца неба, под утицајем броја 1 се приземљујете и постајете јачи.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Шестица и новац
Поведите рачуна о финансијама. То не значи да нећете имати пара, већ да не треба да трошите на небитне ствари. Могуће је да ће доћи до наплате заосталих потраживања неког кредита од банке или, пак, враћање дугова. Шта год било од тога, нека се новац задржи у вашим рукама што дуже.

Седмица

Када тројка доминира вашим животом, препустите се чулима, инстинкту, и покушајте да свој живот улепшате, да сретнете некога с ким бисте могли да поделите време које долази. Немојте исхитрено деловати, већ стрпљиво сачекајте прави тренутак за остварење жеље.

Осмица мора да се чува

Осмица

Поведите рачуна о себи, јер вам је четворка доминантна, а она ни у ком случају није једноставна, и може вас довести у ситуацију да затражите помоћ лекара. Зато, будите обазриви, и придржавајте се свих мера које вам могу помоћи да не дође до здравствених проблема. С обзиром да сте осмица, није вам тешко да останете изоловани и заштићени.

Прочитајте још: Можда сте по природи ШАРМАНТНИ, а можда ипак ФИЛОЗОФИ! Сатница рођења све говори о вама...

Деветка

Место вас неће држати, имаћете жељу да негде одете. Ако се укаже прилика, искористите је да будете у природи, на планини, или негде поред реке, и накупите довољно енергије за будућност. Неке деветке ће радити на решавању стамбеног проблема, а друге ће начинити први корак у томе, и све ће се у потпуности завршити до краја лета следеће године.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas