Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Уплашена, КАРИЈЕРИСТА или практична: Начин ношења ташне ОТКРИВА какава је жена

Није свеједно какву торбу најчешће носите, али изгледа да и начин на који то чините може да вас разоткрије.

1606674020_Depositphotos_13514331_s-2019.jpg
Фото: деспоситос
Oglas

Стручњаци тврде да ова, наизглед небитна, ствар шаље поруку о вашем карактеру, па ко уме да "чита", лако открива неке ствари о вама. Најчешћи начини на које носите ташну имају следећу "позадину".

Прочитајте још: Љубав има 5 ФАЗА а једна је КЉУЧНА: Кад она прође све иде лакше!

На подлактици

Ово је један од уобичајених избора или стилова, а добра ствар је што шаље поруку да сте сигурни у себе и своје способности. Вама нису потребне обе руке како бисте напредовали у професији или било којој другој сфери живота. Међутим, ако је у питању брендирана торба, онда овај начин ношења говори да желите да је истакнете као статусни симбол.

Сигурни сте у себе или каријериста?

У руци

Многе жене носе ташну као актовку. То говори да су каријеристкиње, да им је посао на првом месту и да им је најважније да остваре зацртане амбиције. Мушким манирима се лактају кроз живот и нико им није потребан да им олакша свакодневицу.

Увек ранац?
Уколико уместо торбе увек носите ранац, иако би вам више пристајала елегантна ташна,  ви сте практична особа која брине о здрављу својих леђа, а не о утиску који остављате на друге. Врло сте независни.

Преко рамена

Ово је израз припадница лепшег пола које не робују моди нити желе да привуку пажњу на себе, већ им је важно да се осећају слободно и да предмет који носе буде употребљен на функционалан начин. Оне се гнушају било каквих стега, лежерне су и сигурне у себе.

Не робујете моди!

Каиш дијагонално пребачен преко груди

Ако на овај начин носите ташну, значи да имате потребу да се од нечег или неког штитите. Али, ако вам је торба пребачена са друге стране, па се тако практично налази на леђима, значи да вам уопште није важно како изгледате у одређеном тренутку. Имате паметнија посла од таквих оптерећујућих мисли.

Прочитајте још: МОЖДА СТЕ И ВИ У ЊОЈ: Знате ли шта је сексуална заблуда?

Никад торба

Припаднице лепшег пола које уопште не носе торбу, већ основне ствари држе по џеповима, пуне су самопоуздања, али тако да емитују поруку да све послове за њих обављају други, док оне само треба да буду лепе и дотеране.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas