Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Uplašena, KARIJERISTA ili praktična: Način nošenja tašne OTKRIVA kakava je žena

Nije svejedno kakvu torbu najčešće nosite, ali izgleda da i način na koji to činite može da vas razotkrije.

1606674020_Depositphotos_13514331_s-2019.jpg
Foto: despositos
Oglas

Stručnjaci tvrde da ova, naizgled nebitna, stvar šalje poruku o vašem karakteru, pa ko ume da "čita", lako otkriva neke stvari o vama. Najčešći načini na koje nosite tašnu imaju sledeću "pozadinu".

Pročitajte još: LJubav ima 5 FAZA a jedna je KLJUČNA: Kad ona prođe sve ide lakše!

Na podlaktici

Ovo je jedan od uobičajenih izbora ili stilova, a dobra stvar je što šalje poruku da ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti. Vama nisu potrebne obe ruke kako biste napredovali u profesiji ili bilo kojoj drugoj sferi života. Međutim, ako je u pitanju brendirana torba, onda ovaj način nošenja govori da želite da je istaknete kao statusni simbol.

Sigurni ste u sebe ili karijerista?

U ruci

Mnoge žene nose tašnu kao aktovku. To govori da su karijeristkinje, da im je posao na prvom mestu i da im je najvažnije da ostvare zacrtane ambicije. Muškim manirima se laktaju kroz život i niko im nije potreban da im olakša svakodnevicu.

Uvek ranac?
Ukoliko umesto torbe uvek nosite ranac, iako bi vam više pristajala elegantna tašna,  vi ste praktična osoba koja brine o zdravlju svojih leđa, a ne o utisku koji ostavljate na druge. Vrlo ste nezavisni.

Preko ramena

Ovo je izraz pripadnica lepšeg pola koje ne robuju modi niti žele da privuku pažnju na sebe, već im je važno da se osećaju slobodno i da predmet koji nose bude upotrebljen na funkcionalan način. One se gnušaju bilo kakvih stega, ležerne su i sigurne u sebe.

Ne robujete modi!

Kaiš dijagonalno prebačen preko grudi

Ako na ovaj način nosite tašnu, znači da imate potrebu da se od nečeg ili nekog štitite. Ali, ako vam je torba prebačena sa druge strane, pa se tako praktično nalazi na leđima, znači da vam uopšte nije važno kako izgledate u određenom trenutku. Imate pametnija posla od takvih opterećujućih misli.

Pročitajte još: MOŽDA STE I VI U NJOJ: Znate li šta je seksualna zabluda?

Nikad torba

Pripadnice lepšeg pola koje uopšte ne nose torbu, već osnovne stvari drže po džepovima, pune su samopouzdanja, ali tako da emituju poruku da sve poslove za njih obavljaju drugi, dok one samo treba da budu lepe i doterane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas