Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Астро

Припадници ОВОГ ЗНАКА УВЕК КАСНЕ, измишљају проблеме, али без њих не би било ЛЕПОТЕ и УМЕТНОСТИ

Делују аристократски, веома су педантни и уздржани, дотерани и смиреног гласа, али у њима се одиграва борба Сатурна и Венере!

1601625041_pexels-photo-4641098.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Према знаку у ком се нађе, планета прима одређену емоцију па се због тога каже да се другачије понаша. Иста планета у различитим знацима емитује потпуно различиту енергију, диктирану основним особинама знака у коме се нашла.

Сунце у Ваги нема велику моћ јер је овде у свом паду. То значи да је основно дејство ове планете у немогућности да се искаже у пуном светлу. Дакле, смисао живота као основ симболике Сунца, у знаку Ваге није у стању да дође до изражаја, па је једна од главних карактеристика које поседују особе рођене у овом знаку - проблем са смислом живота, као и потреба да живе кроз друге људе.

Прочитаје још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

С друге стране, планета судбине, коначних одлука и врховног судије, Сатурн, егзалтиран је (најјаче дејство) у Ваги и даје овом знаку још једну од важних особина овог знака а то је - правдољубивост.

Вагама се приписује хладноћа и површност, али она је миротворац, борац за правду...

Ово су људи којима се често приписује особина површности и хладноће. Једини знак у Зодијаку који не симболизује живо биће већ предмет, Вага представљена теразијама, често игра улогу миротворца и судије. Вечити борац за правду, тешко се обуздава чак и када ситуација нема никакве додирне тачке са њеним личним интересима.

Опасни по околину...
Уколико имеђу Сатурна и Венере имамо несклад, онда је та “правдољубивост” и даље присутна, али се веза са реалношћу губи па ови људи могу бити веома опасни за околину јер доносе одлуке уверени у своју исправност.
Мислите да су Ваге уравнотежене?

Прочитајте још: Данас је МОЋАН ДАН: САТУРН је ушао у Јарца, ДА ЛИ СТЕ СПРЕМНИ за оно што следи?

Велика заблуда везана за њих је управо мишљење да су уравнотежени. Истина јесте да их ужасава свака некултура и несклад на које наиђу. Она је борац за неку своју правду, коју често само она види, па је то током живота уводи у конфликте и фрустрације.

Једни проводе живот у решавању, а други у измишљању проблема...

Вагу ћете "купити" чоколадом Фото: Пиксабеј

Колико ће ово бити наглашено и да ли ће ова особа живот провести у измишљању проблема или ће реално имати таленат за њихово уочавање и решавање, зависи од положаја Сатурна и Венере у личном хороскопу. Уколико имеђу ове две планете постоји склад, онда пред собом имамо особу великих моћи која својим ауторитетом и осећајем за правду може да решава и најкомпликованије ситуације без икаквог уплитања емоција.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Још једна важна особина Ваге је смисао за естетику и дизајн. Због Венере, природног владара овог знака, ови људи ће бити највеселији на прославама, посебно где има музике и плеса.

Увек касне...
Људи који у свом подзнаку имају Вагу биће колебљиви и неодлучни. Тешко се покрећу, па због тога увек касне.
Имају смисао за естетику и дизајн, има их највише у модној индустрији, примењеној уметности...

Такође, све сфере живота које укључују креативност и смисао за лепо биће за њих природно окружење, па их тако у великом броју можемо срести у графичком дизајну, примењеној уметности, као и у модној индустрији.

Прочитајте још: Хороскоп Земље је САМОУБИЛАЧКИ, али указује на присуство СИЛЕ из СВЕМИРА

Веома су педантни и дотерани, финих манира, уравнотеженог гласа. На образима могу имати карактеристичне рупице, као и аристократску белу пут. Наглашене усне под дејством Венере још једна су карактеристика која обележава овај знак. Пријемчиве на поклоне и слаткише, најлакше их је орасположити чоколадицом умотаном у сјајни шарени папир.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas