Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Верност према хороскопским знаковима: Шкорпија највернија, а један знак ће вас посебно изненадити

Једна интернет страница за изванбрачне везе испитивала је податке њихових чланова и дошла до невероватних открића.

1611410964_Depositphotos_183951568_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Према овом истраживању најневерније су Ваге, а затим их следе Близанци. Жене Ваге поделиле су своје разлоге због којих су се упустиле у "забрањене" везе, наводећи да је победила "потреба за више секса" као и "да је важан осећај различитости".

Прочитајте још: ЏИНОВИ плешу: Чувајте НОВЧАНИК, да вас Јупитер не превари, а Марс заведе!

Зашто су неки знакови склонији варању?

Према анкети, ово је учесталост прељубника по хороскопским знаковима те вероватност да ће варати у моногамном односу:

  • Вага 16% 
  • Близанци 14% 
  • Јарац 12% 
  • Бик 11% 
  • Рак 9% 
  • Лав 8% 
  • Девица 8% 
  • Рибе 6% 
  • Ован 5% 
  • Стрелац 4% 
  • Водолија 4% 
  • Шкорпија 3%

Џесика Леони, стручњак за међуљудске односе, истиче како су Ваге "друштвени лептирови" који траже потврду на другом месту, док се за Близанце сматра да се плаше везивања. Шкорпије су "страствене и истрајеи", што значи да су одлучне да у вези одрже чврст однос.

Ваге

Леони каже да није ни чудо што су узбудљиве Ваге најневерније својим супружницима. Ваздушни знакови се лако заљубљују и вероватно ће имати више краћих веза. Ако је Вага у браку са неким ко јој не посвеђује довољно времена - она ће потражити пажњу и друштво на другом месту.

Јарчеви улазе у афере само да би се ослободили стреса

Близанци 

Они воле авантуру и лако им све досади, што значи да је мање вероватно да ће се посветити само једној особи. Ваздушни знак је флексибилан и отвореног ума и често се мучи с оданошћу једном партнеру па чак и кад је заљубљен. Познати су по томе што имају две често контрадикторне личности и иако воле дружење, плаше се везивања.

Прочитајте још: Записано је у звездама: Како функционишу хороскопски знакови и на чему се заснивају?

Јарац 

Иако су Јарчеви приземни и склони су пажљивом разматрању свих својих одлука, могу се упустити у афере као средство за ослобађање од свог стресног свакодневног живота. Иако су разумни, Јарчеви су такође врло амбициозни и познати по томе што су радохоличари, а афера би могла бити само олакшање стреса које траже у свакодневној гужви.

Рак је брижан и заштитнички настројен у вези

Бик

Познати по својој љубави према кокетирању, заједно с интензивном амбицијом за коју Џесика предвиђа да би земаљски знак могао имати осећај 'права' на другу везу. Они траже велико задовољство, у потрази су за финим стварима у животу. Бик може сматрати да има право на аферу као средство за задовољење потребе за било чим што им недостаје од супружника.

Прочитајте још: Ови хороскопски знакови су идеална комбинација, али ипак често раскидају

Рак

Водени знак Рак има тенденцију бити брижан у вези и врло заштитнички настројен према свом партнеру, међутим, недостатак подршке у вези могао би довести до тога да утеху потраже на другом месту. У сржи је врло миран, привржен и воли се бринути за друге.

Девицама је его окидач за превару

Лав

Познати су по својој амбициозности и потреби за моћи и ауторитетом у вези, тражећи партнере који их могу подржати и помоћи им у постизању циљева. Џесика предвиђа да Лавови који варају вероватно планирају помно своју везу како их не би ухватили.

Девица 

Девице су одани романтични партнери на које се можете ослонити, воле бити у вези, али су и жестоко независни и треба им време за самоћу. Типични перфекционисти, Девице ће вероватно варати кад им веза не иде онако добро као што су очекивали. Девица као земаљски знак је идеалист. Перфекционизам им иде у прилог у многим аспектима живота, али кад веза не иде онако како су замишљали, они то заиста узимају к срцу, па им его може бити мото за варање.

Прочитајте још: Савршена комбинација: Ова два хороскопска знака су идеалан пар

Рибе

Они су нежни и предани партнери, но може им бити тешко кад њихови партнери не разумеју њихова осећања. Међутим, кад преваре, вероватно то нису планирали или покренули они, а може бити резултат осећаја да их код куће не разумеју довољно.

Стрелац ће најпре прекинути везу, па тек онда упловити у нову авантуру

Ован

Авантуристички и асертивни, Ован воли бити главни у вези и склон је да се спонтано заљуби. Иако је мања вероватноћа да ће варати, он ће се окренути варању кад осети да њихови партнери физички и емоционално не могу да прате њихове потребе. Ако би Ован био неверан, обично је до фрустрације што њихов супружник није у стању физички или емоционално испунити њихова очекивања.

Прочитајте још: Несигурни су и стално траже потврду код других: Овим хороскопским знаковима фали САМОПОУЗДАЊЕ

Стрелац

Стрелци су независни и врло искрени, те често желе решити проблеме чим уђу у везу. Овај знак вероватно неће тражити аферу ако су несрећни и једноставно би прекинуо везу са супружником ако веза не би функционисала. Ватрени знак, Стрелац је познат по томе што је забаван, оптимистичан и разигран. Иако увек у потрази за авантуром, вероватније је да ће прекинути везу с неким с ким су незадовољни, а затим потражити аферу.

Водолија

Водолијама је потребна ментална стимулација од стране партнера и често им је драго што су пријатељи с партнером због страствене везе. Мало је верофатно да ће преварити. Водолије ће се потрудити да поправе пукотине у вези. 

Шкорпија 

Шкорпије су обично тврдоглави и одлучни, они би радије покушали учинити све да веза функционише без обзира на проблем. Џесика каже: - Тражите ли оданост? Не тражите даље... Шкорпија је највернија.  Водени је знак и врло су страствени, асертивни и истрајни. Одлучни су усрећити несретни брак пуком вољом и тврдоглавошћу, а варали би само као крајње уточиште - па су сигурна оклада за моногамију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas