· · Komentari: 0
ASTRO

Vernost prema horoskopskim znakovima: Škorpija najvernija, a jedan znak će vas posebno iznenaditi

Jedna internet stranica za izvanbračne veze ispitivala je podatke njihovih članova i došla do neverovatnih otkrića.

1611410964_Depositphotos_183951568_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Prema ovom istraživanju najnevernije su Vage, a zatim ih slede Blizanci. Žene Vage podelile su svoje razloge zbog kojih su se upustile u "zabranjene" veze, navodeći da je pobedila "potreba za više seksa" kao i "da je važan osećaj različitosti".

Pročitajte još: DžINOVI plešu: Čuvajte NOVČANIK, da vas Jupiter ne prevari, a Mars zavede!

Zašto su neki znakovi skloniji varanju?

Prema anketi, ovo je učestalost preljubnika po horoskopskim znakovima te verovatnost da će varati u monogamnom odnosu:

  • Vaga 16% 
  • Blizanci 14% 
  • Jarac 12% 
  • Bik 11% 
  • Rak 9% 
  • Lav 8% 
  • Devica 8% 
  • Ribe 6% 
  • Ovan 5% 
  • Strelac 4% 
  • Vodolija 4% 
  • Škorpija 3%

Džesika Leoni, stručnjak za međuljudske odnose, ističe kako su Vage "društveni leptirovi" koji traže potvrdu na drugom mestu, dok se za Blizance smatra da se plaše vezivanja. Škorpije su "strastvene i istrajei", što znači da su odlučne da u vezi održe čvrst odnos.

Vage

Leoni kaže da nije ni čudo što su uzbudljive Vage najnevernije svojim supružnicima. Vazdušni znakovi se lako zaljubljuju i verovatno će imati više kraćih veza. Ako je Vaga u braku sa nekim ko joj ne posveđuje dovoljno vremena - ona će potražiti pažnju i društvo na drugom mestu.

Jarčevi ulaze u afere samo da bi se oslobodili stresa

Blizanci 

Oni vole avanturu i lako im sve dosadi, što znači da je manje verovatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Vazdušni znak je fleksibilan i otvorenog uma i često se muči s odanošću jednom partneru pa čak i kad je zaljubljen. Poznati su po tome što imaju dve često kontradiktorne ličnosti i iako vole druženje, plaše se vezivanja.

Pročitajte još: Zapisano je u zvezdama: Kako funkcionišu horoskopski znakovi i na čemu se zasnivaju?

Jarac 

Iako su Jarčevi prizemni i skloni su pažljivom razmatranju svih svojih odluka, mogu se upustiti u afere kao sredstvo za oslobađanje od svog stresnog svakodnevnog života. Iako su razumni, Jarčevi su takođe vrlo ambiciozni i poznati po tome što su radoholičari, a afera bi mogla biti samo olakšanje stresa koje traže u svakodnevnoj gužvi.

Rak je brižan i zaštitnički nastrojen u vezi

Bik

Poznati po svojoj ljubavi prema koketiranju, zajedno s intenzivnom ambicijom za koju Džesika predviđa da bi zemaljski znak mogao imati osećaj 'prava' na drugu vezu. Oni traže veliko zadovoljstvo, u potrazi su za finim stvarima u životu. Bik može smatrati da ima pravo na aferu kao sredstvo za zadovoljenje potrebe za bilo čim što im nedostaje od supružnika.

Pročitajte još: Ovi horoskopski znakovi su idealna kombinacija, ali ipak često raskidaju

Rak

Vodeni znak Rak ima tendenciju biti brižan u vezi i vrlo zaštitnički nastrojen prema svom partneru, međutim, nedostatak podrške u vezi mogao bi dovesti do toga da utehu potraže na drugom mestu. U srži je vrlo miran, privržen i voli se brinuti za druge.

Devicama je ego okidač za prevaru

Lav

Poznati su po svojoj ambicioznosti i potrebi za moći i autoritetom u vezi, tražeći partnere koji ih mogu podržati i pomoći im u postizanju ciljeva. Džesika predviđa da Lavovi koji varaju verovatno planiraju pomno svoju vezu kako ih ne bi uhvatili.

Devica 

Device su odani romantični partneri na koje se možete osloniti, vole biti u vezi, ali su i žestoko nezavisni i treba im vreme za samoću. Tipični perfekcionisti, Device će verovatno varati kad im veza ne ide onako dobro kao što su očekivali. Devica kao zemaljski znak je idealist. Perfekcionizam im ide u prilog u mnogim aspektima života, ali kad veza ne ide onako kako su zamišljali, oni to zaista uzimaju k srcu, pa im ego može biti moto za varanje.

Pročitajte još: Savršena kombinacija: Ova dva horoskopska znaka su idealan par

Ribe

Oni su nežni i predani partneri, no može im biti teško kad njihovi partneri ne razumeju njihova osećanja. Međutim, kad prevare, verovatno to nisu planirali ili pokrenuli oni, a može biti rezultat osećaja da ih kod kuće ne razumeju dovoljno.

Strelac će najpre prekinuti vezu, pa tek onda uploviti u novu avanturu

Ovan

Avanturistički i asertivni, Ovan voli biti glavni u vezi i sklon je da se spontano zaljubi. Iako je manja verovatnoća da će varati, on će se okrenuti varanju kad oseti da njihovi partneri fizički i emocionalno ne mogu da prate njihove potrebe. Ako bi Ovan bio neveran, obično je do frustracije što njihov supružnik nije u stanju fizički ili emocionalno ispuniti njihova očekivanja.

Pročitajte još: Nesigurni su i stalno traže potvrdu kod drugih: Ovim horoskopskim znakovima fali SAMOPOUZDANJE

Strelac

Strelci su nezavisni i vrlo iskreni, te često žele rešiti probleme čim uđu u vezu. Ovaj znak verovatno neće tražiti aferu ako su nesrećni i jednostavno bi prekinuo vezu sa supružnikom ako veza ne bi funkcionisala. Vatreni znak, Strelac je poznat po tome što je zabavan, optimističan i razigran. Iako uvek u potrazi za avanturom, verovatnije je da će prekinuti vezu s nekim s kim su nezadovoljni, a zatim potražiti aferu.

Vodolija

Vodolijama je potrebna mentalna stimulacija od strane partnera i često im je drago što su prijatelji s partnerom zbog strastvene veze. Malo je verofatno da će prevariti. Vodolije će se potruditi da poprave pukotine u vezi. 

Škorpija 

Škorpije su obično tvrdoglavi i odlučni, oni bi radije pokušali učiniti sve da veza funkcioniše bez obzira na problem. Džesika kaže: - Tražite li odanost? Ne tražite dalje... Škorpija je najvernija.  Vodeni je znak i vrlo su strastveni, asertivni i istrajni. Odlučni su usrećiti nesretni brak pukom voljom i tvrdoglavošću, a varali bi samo kao krajnje utočište - pa su sigurna oklada za monogamiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.