Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЧА

Едита из Прибоја је ЖЕНА ЗМАЈ: Пријатељице и комшинице се ЧУДЕ, али она не мари за КОМЕНТАРЕ (ВИДЕО)

Едита мајка троје деце осим што је домаћица, ради и многе "мушке" послове. Тестеру је први пут узела како би помогла супругу.

editagibanica.PNG
Лако обавља тешке послове Фото: Printscreen Facebook/Tv5Užice
Oglas

Едита Гибаница из Прибоја осим мајчинства, обавља и тешке "мушке" послове, сече дрва моторном тестером, гаји малине и поврће, вози трактор, комби и аутомобил. Чак се опробала и као зидар. Када има слободног времена посвети се цвећу, а по професији је фризерка. 

Дрвосеча, домаћица, зидар. Вози трактор, камион и комби. Коси траву и гаји цвеће. 

Прочитајте још: СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ЗАЛУДЕЛА СВЕТ: Њен рад прате МИЛИОНИ ЉУДИ и питају се КАКО УСПЕВА (ВИДЕО)

Моторну тестеру узела је како би помогла супругу, иако у женским рукама делује тешко Едита каже да се навикла и сада јој не пада тешко. Две ћерке и син такође су научили све послове у њиховом домаћинству, па сада свакодневно помажу мајци.  Осим што их је научила да буду вредни, успела је и да их лепо васпита, па не мањкају похвале и на њихов рачун.  

Вредна и добра Фото: Printscreen Facebook/Tv5Užice

Прочитајте још: Постоји само ТРИ типа ПРИЈАТЕЉА, да ли препознајете ваше?

Пријатељице и комшинице чуде се када виде Едиту шта све ради, али ова вредна жена не мари за коментаре. Осим што се чуде њеној снази, комшије о њој имају само лепе речи, а како кажу изузетно је добра и увек је ту када им је потребна помоћ.

Прочитајте још: Миланка, Милинка, Јулијана и Коса су ХЕРОИНЕ СРБИЈЕ, о њима круже легенде, а о једној је испевана и ПЕСМА

Не мањкају ни похвале од припадника јаче половине, сматрају да је она једно чудо и диве се њеној снази. Едити су највећи мотив за рад њена деца. Њено лице говори нам да је она једна срећна, испуњена и задовољна жена. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas