· · Коментари: 0

Жене које ово раде се једноставно превише труде: Јесте ли међу њима?

Сви знамо ону једну девојку која се на све могуће начине труди да дође до момка, а сваки је покушај неуспешан јер је једноставно пренападна.

1611566592_Depositphotos_6772754_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Такве жене је лако препознати - осим кад је реч о нама самима. Ово су јасни показатељи да си управо ти једна од оних које се превише труде:

Стално објављује статусе да је сингле

Нема ничег лошег у прихватању властитог сингл статуса, али кад је реч о женама које се превише труде, ствари понекад постају неподношљиве.

Прочитајте још: 

Оне ће сваки статус претворити у монолог о томе колико је добро или лоше бити соло, користиће сваку прилику да свима дају до знања да немају момка, а најаве о томе да као сингл девојке немају планове за викенд кренуће већ почетком седмице.

Лажу да их занимају ствари о којима немају појма

Једно је бити заинтересиран за нешто ново о чему још не знаш пуно, а нешто сасвим друго кад глумиш да те нешто занима само зато да би привукла пажњу потенцијалног момка. 

Свако од нас зна барем једну цуру која ођедном страствено почиње пратити ногомет јер то сматра интересом који привлачи одређене мушкарце и свако од нас зна да такве цуре једноставно немају пролаз код већине мушкараца. 

Фрајера не привлаче жене које имају интересе идентичне његовима - поготово ако су измишљени.

Проводе сате у припремама за спој

Наравно да сви желимо оставити добар дојам на споју, али жене које се превише труде једноставно претјерују. 

Од драматизирања о томе што ће обући, шминке која мора изгледати довољно природно а опет довољно атрактивно а опет довољно ненаметљиво, размишљања о темама о којима ће причати, вјежбање реакција на ствари које очекују да ће се догодити… ово не раде све жене, али оне које раде се дефинитивно превише труде.

Мисле да су боље од других

Свака жена која има навику говорити ствари попут: "Како ОНА има момка, а ја немам?!", након чега проводи неко вријеме набрајајући по чему је све боља од жене која је у вези, превише се труди. Управо је став да је неко мање вриједан везе разлог због чега је таква жена сама

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.