Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МИСТЕРИЈА

Дечак тврди да је упознао Исуса Христа током операције (ВИДЕО)

Четрнаестогодишњи дечак Колтон Бурпо тврди да је током операције на тренутак изашао из свог тела, седео Исусу у крилу, као и да је доживео да на кратко буде у рају

1605120810_decak.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / ФОX10 Неwс
Oglas

У почетку је све звучало као прича која обилује маштом једног дечака, док није изнео чињенице којима је причу и оправдао.

Прочитајте још: Овај човек је уз помоћ интернета РЕШИО МИСТЕРИЈУ убиства стару 30 година (ФОТО/ВИДЕО)

Наиме, када је Колтон имао четири године морао је да оде на операцију након што му је констатовано тешко обољење слепог црева. Још пре операције се знало да је у питању врло ризичан поступак, као и да ће сама операција бити напорна и да ће дуго трајати, а родитељи су упозорени да могу очекивати и најгори исход. Ипак, Колтон је преживео, али је током операције на тренутак напустио своје тело и каже како је седео Исусу у крилу.

Он тврди да је на кратко био у рају, да је видео коње разних боја, као и да су му анђели певали "Исус те воли" и да заиста имају крила. И даље је све звучало као измишљена прича једног 4-годишњака док није почео да износи чињенице о којима му нико никада није причао. Наиме, дечак је испричао како је овом приликом поред Исуса упознао и своју сестру Соњу, која се никада није родила јер је преминула још док је била у стомаку његове мајке током спонтаног побачаја, а о којој му родитељи никада нису причали.

Између осталог, дечак каже да је видео и свог оца, у периоду када је био ван свог тела, како се свађа са Богом. Иначе Тод Бурпо, Колтонов отац, заиста је током операције био затворен у другој соби где је викао на Бога. Цела прича инспирисала је Холивуд да направи филм "Рај је стваран".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas