· · Коментари: 0
ШПИЈУНАЖА

ЛУЧИЋ открио: НОВИНАРКА "ТРЕЋЕГ ОКА" дознала шта је заједнички ЦИЉ Трампа и Путина

У најновијем шпијунском роману Дејана Лучића је један од битнијих ликова новинарка Јелена Крунић која на почетку сарађује са "Трећим оком", а касније доспева и до "Гардијана".

1602145005_03-Nova-knjiga-G-roman-o-borbi-dobra-i-zla-svetlosti-i-duboke-drave.jpg
Фото: В.Данилов

- Јелена је учила занат новинарства у "Трећем оку" - признаје Дејан Лучић.

Међутим, један од "јунака" је и Недељко Дражић, Лучићев пријатељ и необичан човек, за кога се прича да је масон 33. степена...

Прочитајте још: Округла и обла ОСТРВА у Атлантику и Пацифику се ПОЈАВЉУЈУ и НЕСТАЈУ, а све се ПРЕПРИЧАВА

Недељко Дражић је човек који се вешто прикрива кроз шале, кроз приче о магији, а он се, како и сам признаје, бави езотеријском шпијунажом. Езотеријска шпијунажа постоји свуда у свету, једино српски обавештајни официри мисле да је све то будалаштина.

Магијом може да се убије човек, изазове рак!

- Магијом се баве и Кинези, и Руси, и Британци и Американци. Магијом може да се убије човек, магијом може да се оздрави човек од рака, поготово оног рака који је вештачки изазван - истиче Лучић.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Лучић сматра да богаташи владају светом Фото: Депозит

Недељко Дражић је члан масонске ложе у Вашингтону и у контакту са многим америчким председницима. Био је у изванредним односима  Џорџом Бушом Старијим, после и са Млађим, и наравно, познаје Доналда Трампа већ 30 година.

Влашка магија је Вавилонска
Италијански шпијун Лучио Ђели, који је за време Другог светског рата украо злато из Црне Горе (део вратио Југославији, део задржао, а део дао енглеској круни), оболео је од рака и ишао је у Румунију, да му румунске "вештице" помогну. То није успело, али јесте у Зајечару. Отишао је код чувеног езотеристе Александра Јовановића, који га је одвео код влашких бакица које су му скинуле магију која му је "направила" рак. Испоставило се да је влашка магија јача од свих других, јер је наследник вавилонске магије и то - преко Египта.
Све обавештајне службе користе магију, осим наше.

- Тужно је што наше службе не схватају да ми имамо свуда своје људе, и да можемо да урадимо много што шта за Србију, али под условом да су те службе заиста наше, а не под контролом окупатора који је дошао 5. октобра 2000. године - објашњава Лучић.

Прочтиајте још: По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

Трамп покушава да ослободи, пре свега, ЦИА и дипломатску обавештајну службу Стејт Департмента, војне обавештајне службе од глобалиста, трокциста, који дуго владају САД, поготово од убиства Кенедија и смењивања Никсона.

Трамп и Путин се боре против "дубоких држава" и тешко им иде...

- У Русији је слична ситуација. Путин се више од 20 година бори против троцкиста, који владају у великој мери администрацијом Русије и покушава "одозго" да очисти  обавештајне службе од агената "дубоке државе". То чак нису агенти Британије и Америке, већ дубоке државе - Ротшилда - сматра Лучић.

Путин до данас није ушао у Централну банку!

Борба се непрестано води... Фото: Пиксабеј

Колико је та борба тешка види се по томе што Путин после 20 година није освојио Централну банку. Скоро све централне банке у свету су под контролом Ротшилда, а нису то оне у Либији, Сирији, Ирану... И Израел је власништво Ротшилда, а не народа и израелске државе. Ротшилд је власник земљишта.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУДСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

Корона?
Циљ приче око пандемије је, у ствари, дисциплиновање, односно поробљавање човечанства. То се спроводи корупцијом председника држава или влада, који прихватају да играју позоришну представау "корона", што је Лукашенко одбио. Навукао је њихову мржњу, али је и открио њихову методику ширења панике и затварања и плашења света. Светом се влада уз помоћ обећања и страха - каже Лучић.

Лучић стално спомиње Троцког и троцкисте, зашто?

Стално плаше народ: тероризам, болест...

- Зато што је Лав Троцки заговарао методологију јачања Октобарске револуције, односно комунизма у СССР - перманентним променама и акцијама у друштву, које ће "помутити мозак" људима навиклим на традиционално понашање - објашњава Лучић.

Прочитајте још: Знате ли зашто поштоваоци Достојевског купе каранфил и изађу на трећој станици, код манастира Александар Невски?

Стално се нешто догађа: претње, вакцине, болести, права хомосексуалаца, вируси, ношење маски, равноправност жена, црнаца, наводно рушење расне сегрегације, уништава се индустрија Америке, смањује се зарада америчких радника, уништава се америчка радничка класа, као и средња класа, богати постају још богатији, сиромашни још сиромашнији; има лека - нема лека...

Банат на Блиском истоку?
Емилија Јовановић - Масон докторирала је на тему сличности између влашке и хититске магије. Хитити су словенски народ који је 200 година владао Египтом (њихов је Тутанкамон). Ми нисмо веровали премијеру Израела, који је рекао да су Срби и Јевреји давно били комшије. Није случајно што се Синајска гора тако зове, то је, у ствари - "сиња гора", јер се са Синајске горе види сиње море. На Блиском истоку постоји Банат и многи топоними откривају да су Срби под различитим именима живели у том простору.

Први део интервјуа Дејана Лучића "Трећем оку" можете прочитати ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.