· · Komentari: 0
ŠPIJUNAŽA

LUČIĆ otkrio: NOVINARKA "TREĆEG OKA" doznala šta je zajednički CILJ Trampa i Putina

U najnovijem špijunskom romanu Dejana Lučića je jedan od bitnijih likova novinarka Jelena Krunić koja na početku sarađuje sa "Trećim okom", a kasnije dospeva i do "Gardijana".

1602145005_03-Nova-knjiga-G-roman-o-borbi-dobra-i-zla-svetlosti-i-duboke-drave.jpg
Foto: V.Danilov

- Jelena je učila zanat novinarstva u "Trećem oku" - priznaje Dejan Lučić.

Međutim, jedan od "junaka" je i Nedeljko Dražić, Lučićev prijatelj i neobičan čovek, za koga se priča da je mason 33. stepena...

Pročitajte još: Okrugla i obla OSTRVA u Atlantiku i Pacifiku se POJAVLJUJU i NESTAJU, a sve se PREPRIČAVA

Nedeljko Dražić je čovek koji se vešto prikriva kroz šale, kroz priče o magiji, a on se, kako i sam priznaje, bavi ezoterijskom špijunažom. Ezoterijska špijunaža postoji svuda u svetu, jedino srpski obaveštajni oficiri misle da je sve to budalaština.

Magijom može da se ubije čovek, izazove rak!

- Magijom se bave i Kinezi, i Rusi, i Britanci i Amerikanci. Magijom može da se ubije čovek, magijom može da se ozdravi čovek od raka, pogotovo onog raka koji je veštački izazvan - ističe Lučić.

Pročitajte još: DVE godine su putovali do SRBIJE, a kada je došla CRVENA ARMIJA uništili su OFICIRSKE uniforme (FOTO/VIDEO)

Lučić smatra da bogataši vladaju svetom Foto: Depozit

Nedeljko Dražić je član masonske lože u Vašingtonu i u kontaktu sa mnogim američkim predsednicima. Bio je u izvanrednim odnosima  Džordžom Bušom Starijim, posle i sa Mlađim, i naravno, poznaje Donalda Trampa već 30 godina.

Vlaška magija je Vavilonska
Italijanski špijun Lučio Đeli, koji je za vreme Drugog svetskog rata ukrao zlato iz Crne Gore (deo vratio Jugoslaviji, deo zadržao, a deo dao engleskoj kruni), oboleo je od raka i išao je u Rumuniju, da mu rumunske "veštice" pomognu. To nije uspelo, ali jeste u Zaječaru. Otišao je kod čuvenog ezoteriste Aleksandra Jovanovića, koji ga je odveo kod vlaških bakica koje su mu skinule magiju koja mu je "napravila" rak. Ispostavilo se da je vlaška magija jača od svih drugih, jer je naslednik vavilonske magije i to - preko Egipta.
Sve obaveštajne službe koriste magiju, osim naše.

- Tužno je što naše službe ne shvataju da mi imamo svuda svoje ljude, i da možemo da uradimo mnogo što šta za Srbiju, ali pod uslovom da su te službe zaista naše, a ne pod kontrolom okupatora koji je došao 5. oktobra 2000. godine - objašnjava Lučić.

Pročtiajte još: Po naređenju tajnih sila CAR je ŽRTVOVAN: Crkva tvrdi da su ROMANOVI ubijeni na RITUALAN NAČIN

Tramp pokušava da oslobodi, pre svega, CIA i diplomatsku obaveštajnu službu Stejt Departmenta, vojne obaveštajne službe od globalista, trokcista, koji dugo vladaju SAD, pogotovo od ubistva Kenedija i smenjivanja Niksona.

Tramp i Putin se bore protiv "dubokih država" i teško im ide...

- U Rusiji je slična situacija. Putin se više od 20 godina bori protiv trockista, koji vladaju u velikoj meri administracijom Rusije i pokušava "odozgo" da očisti  obaveštajne službe od agenata "duboke države". To čak nisu agenti Britanije i Amerike, već duboke države - Rotšilda - smatra Lučić.

Putin do danas nije ušao u Centralnu banku!

Borba se neprestano vodi... Foto: Piksabej

Koliko je ta borba teška vidi se po tome što Putin posle 20 godina nije osvojio Centralnu banku. Skoro sve centralne banke u svetu su pod kontrolom Rotšilda, a nisu to one u Libiji, Siriji, Iranu... I Izrael je vlasništvo Rotšilda, a ne naroda i izraelske države. Rotšild je vlasnik zemljišta.

Pročitajte još: U Beogradu postoji knjiga od LJUDSKIH KOSTIJU i potpis poslednjeg PRAVOSLAVNOG CARA: Evo priče!

Korona?
Cilj priče oko pandemije je, u stvari, disciplinovanje, odnosno porobljavanje čovečanstva. To se sprovodi korupcijom predsednika država ili vlada, koji prihvataju da igraju pozorišnu predstavau "korona", što je Lukašenko odbio. Navukao je njihovu mržnju, ali je i otkrio njihovu metodiku širenja panike i zatvaranja i plašenja sveta. Svetom se vlada uz pomoć obećanja i straha - kaže Lučić.

Lučić stalno spominje Trockog i trockiste, zašto?

Stalno plaše narod: terorizam, bolest...

- Zato što je Lav Trocki zagovarao metodologiju jačanja Oktobarske revolucije, odnosno komunizma u SSSR - permanentnim promenama i akcijama u društvu, koje će "pomutiti mozak" ljudima naviklim na tradicionalno ponašanje - objašnjava Lučić.

Pročitajte još: Znate li zašto poštovaoci Dostojevskog kupe karanfil i izađu na trećoj stanici, kod manastira Aleksandar Nevski?

Stalno se nešto događa: pretnje, vakcine, bolesti, prava homoseksualaca, virusi, nošenje maski, ravnopravnost žena, crnaca, navodno rušenje rasne segregacije, uništava se industrija Amerike, smanjuje se zarada američkih radnika, uništava se američka radnička klasa, kao i srednja klasa, bogati postaju još bogatiji, siromašni još siromašniji; ima leka - nema leka...

Banat na Bliskom istoku?
Emilija Jovanović - Mason doktorirala je na temu sličnosti između vlaške i hititske magije. Hititi su slovenski narod koji je 200 godina vladao Egiptom (njihov je Tutankamon). Mi nismo verovali premijeru Izraela, koji je rekao da su Srbi i Jevreji davno bili komšije. Nije slučajno što se Sinajska gora tako zove, to je, u stvari - "sinja gora", jer se sa Sinajske gore vidi sinje more. Na Bliskom istoku postoji Banat i mnogi toponimi otkrivaju da su Srbi pod različitim imenima živeli u tom prostoru.

Prvi deo intervjua Dejana Lučića "Trećem oku" možete pročitati OVDE.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.