Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗЛОГЛАСНИ ЗАМАК

ПРИЗОРИ ИЗ "НАЈУКЛЕТИЈЕГ ДВОРЦА": Духови се указују, чупају косу људима и вриште: "Губи се одавде!" (ФОТО/ВИДЕО)

У Уједињеном Краљевству нема недостатка древних замкова, од којих су многи окружени сабласним причама.

1636533076_a.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/реббеебее18
Oglas

Замак Чилингем у Нортамберленду је на врху многих листа када су у питању застрашујућа прогањања, а један ТикТок видео даје језиви увид у његове зидове.

Злогласна "Едвардова соба"

Датира из 13. века, огромна и често језива историја средњовековне тврђаве донела јој је титулу најуклетијег замка у Великој Британији, тако да ће свим ловцима на духове бити потребни челични живци да кроче унутра.

Прочитајте још: ЧИТАЊЕ ДЛАНА: Три линије на које треба да обратите пажњу, а које ће вам дати ПОГЛЕД У БУДУЋНОСТ (ФОТО)

Репутација Чилингема као застрашујућег замка јача вековима – песник из 1800-их, Хенри Водсворт Лонгфелоу, једном је написао стих о „фантомима“ у замку „са ногама које не испуштају звукове на подовима“.

Фото: схуттерстоцк

У ТикТок видео снимку који је објавио @реббеебее, гледаоци могу да виде више од суморне унутрашњости замка на језивом обиласку који је завршен у потпуном мраку.

Снимак указује на једну посебну просторију у којој је наратор осетио „изненадну чудну хладноћу“. Соба о којој је реч зове се Едвардова соба, најстарија државна соба у замку где је некада боравио краљ Хенри ИИИ, а елизабетанска документа пронађена су у тајном одељку.

@реббеебее18 Цоммент иф yоу спот анy орбс… #нортхумберланд #неwцастлеупонтyне #халлоwеен #хаунтед #паранормал #ук #неwцастлетикток ♬ Сцарy сториес, хоррор фоотаге, халлоwеен сати - РYОпианофорте

Замак нуди веома популарне обиласке духова, дајући сваком довољно храбром гостима прилику да искусе исте сабласне сензације.

Паранормалне појаве

Детектор духова једног госта брзо је засвијетлио у одређеним дијеловима ове собе, алудирајући на присутност неких паранормалних активности.

Кажу да су натприродна искуства прилично честа у овом дворцу, а гости пријављују случајеве гурања, чупања за косу, чују се гласови, па чак и виде бројне сабласне фигуре.

Фото: Принтскрин/ТикТок/реббеебее18

Такође се прича да је особље у дворцу чуло глас који им је рекао да се губе оданде. 

Пратиоци су брзо поделили своје приче о дворцу, а један корисник је коментирао: "Одсео сам тамо и ус*ао се у гаће од страха, али ипак ми се свидело."

Фото: Принтскрин/ТикТок/реббеебее18

Други пратилац  је написао: "Кад смо излазили из капелице, неко ми је ставио руку на раме… Био сам задњи у групи… Још неке ствари су се догађале док смо били тамо."

Трећи је додао: "Отишли смо у лов на духове онамо пре много година, стварно сабласно место, чак смо истражили гробље на самом почетку прилаза дворцу."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas