Oglas
· · Komentari: 0
ZLOGLASNI ZAMAK

PRIZORI IZ "NAJUKLETIJEG DVORCA": Duhovi se ukazuju, čupaju kosu ljudima i vrište: "Gubi se odavde!" (FOTO/VIDEO)

U Ujedinjenom Kraljevstvu nema nedostatka drevnih zamkova, od kojih su mnogi okruženi sablasnim pričama.

1636533076_a.png
Foto: Printskrin/TikTok/rebbeebee18
Oglas

Zamak Čilingem u Nortamberlendu je na vrhu mnogih lista kada su u pitanju zastrašujuća proganjanja, a jedan TikTok video daje jezivi uvid u njegove zidove.

Zloglasna "Edvardova soba"

Datira iz 13. veka, ogromna i često jeziva istorija srednjovekovne tvrđave donela joj je titulu najukletijeg zamka u Velikoj Britaniji, tako da će svim lovcima na duhove biti potrebni čelični živci da kroče unutra.

Pročitajte još: ČITANJE DLANA: Tri linije na koje treba da obratite pažnju, a koje će vam dati POGLED U BUDUĆNOST (FOTO)

Reputacija Čilingema kao zastrašujućeg zamka jača vekovima – pesnik iz 1800-ih, Henri Vodsvort Longfelou, jednom je napisao stih o „fantomima“ u zamku „sa nogama koje ne ispuštaju zvukove na podovima“.

Foto: shutterstock

U TikTok video snimku koji je objavio @rebbeebee, gledaoci mogu da vide više od sumorne unutrašnjosti zamka na jezivom obilasku koji je završen u potpunom mraku.

Snimak ukazuje na jednu posebnu prostoriju u kojoj je narator osetio „iznenadnu čudnu hladnoću“. Soba o kojoj je reč zove se Edvardova soba, najstarija državna soba u zamku gde je nekada boravio kralj Henri III, a elizabetanska dokumenta pronađena su u tajnom odeljku.

@rebbeebee18 Comment if you spot any orbs… #northumberland #newcastleupontyne #halloween #haunted #paranormal #uk #newcastletiktok ♬ Scary stories, horror footage, halloween sati - RYOpianoforte

Zamak nudi veoma popularne obilaske duhova, dajući svakom dovoljno hrabrom gostima priliku da iskuse iste sablasne senzacije.

Paranormalne pojave

Detektor duhova jednog gosta brzo je zasvijetlio u određenim dijelovima ove sobe, aludirajući na prisutnost nekih paranormalnih aktivnosti.

Kažu da su natprirodna iskustva prilično česta u ovom dvorcu, a gosti prijavljuju slučajeve guranja, čupanja za kosu, čuju se glasovi, pa čak i vide brojne sablasne figure.

Foto: Printskrin/TikTok/rebbeebee18

Takođe se priča da je osoblje u dvorcu čulo glas koji im je rekao da se gube odande. 

Pratioci su brzo podelili svoje priče o dvorcu, a jedan korisnik je komentirao: "Odseo sam tamo i us*ao se u gaće od straha, ali ipak mi se svidelo."

Foto: Printskrin/TikTok/rebbeebee18

Drugi pratilac  je napisao: "Kad smo izlazili iz kapelice, neko mi je stavio ruku na rame… Bio sam zadnji u grupi… Još neke stvari su se događale dok smo bili tamo."

Treći je dodao: "Otišli smo u lov na duhove onamo pre mnogo godina, stvarno sablasno mesto, čak smo istražili groblje na samom početku prilaza dvorcu."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas