Oglas
· · Komentari: 0
ENIGMA

Šokirani egipatskim HIJEROGLIFIMA u Australiji arheolozi imaju samo JEDNO OBJAŠNJENJE

U egipatskim piramidama je pronađen bumerang, a u Australiji 300 hijeroglifa koji zbunjuju naučnike.

1603721137_Geri-SImon-Jagamara.PNG
Geri Simon Jagamara Foto: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

U nacionalnom parku Brizbejn voter u NJu Saut Velsu nalazi se misteriozni lokalitet. Reč je o Gosford glifs sa 300 ucrtanih crteža. Otkriveni su 1970. godine i od tada predstavljaju jednu do najvećih enigmi na Zemlji.

Pročitajte još: Rešenje TAJNE STARE 130 GODINA! Odao ga DNEVNIK: DžEK TRBOSEK je bio H. H. Holms, inače rođak MEGAN MARKL

Naime, na crtežima uklesanim u steni nisu zmije i ostale šare koje pripadaju aboridžinskoj kulturi, već egipatski hijetoglifi!

Ovde je sahranjen egipatski princ?

Arheolog Rejmond Džonson veruje da je tu sahranjen pripadnik egipatske kraljevske porodice koji je posetio peti kontinent između 2637. i 2614. pre naše ere. Prema Džonsonovoj teoriji dvojica prinčeva egipatske kraljevske porodice su otkrivali nove svetove, stigli do Australije, a jedan se razboleo i umro. Ovi hijeroglifi označavaju njegovu grobnicu.

Potpuno isti petroglifi Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Zanimljivo je što su egiptolozi poslali hijeroglife u Kairo i protumačeni su kao staroegipatski. Geološkim ispitivanjem je utvrđeno da su, zaista, stari najmanje 4.000 godina!

Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Pročitajte još: LINKOLN je tri puta video VANZEMALJCE, a ZNAO je da će biti UBIJEN

Najveći šok među arheolozima izaziva nekoliko hijeroglifa koji imaju oblik svemirskog broda. Jedan od njih ima pravi NLO oblik, bar kako ga mi zamišljamo.

Jedan hijeroglif prikazuje svemirski brod...

Kevin Gavi Dankan, jedan od aboridžinskih vođa, tvrdi da njegov narod u pričama spominje Egipćane koji su dolazi u potrazi za mudrošću.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Geri Simon Jagamara Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

- Egipćani su ovde dolazili pre Eropljana, jer su imali slična verovanja kao mi - kaže Dankan.

Aboridžinski vrač Geri Simon Jagamara tvrdi da je njegov narod bio duhovno povezan preko neba sa Egoipćanima. Tačnije, oba naroda veruju da su na Zemlju stigli sa neba.

U piramidama - bumerang

- Ako se malo prisetite, shvatićete da je među blagom u poslednjoj pioramidi pronađen bumerang, a na mnogim crtežima u egipatskim grobnicama se mogu videti kako love patke uz pomoć bumeranga - kaže Geri Simon Jagamara, vrač.

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Bumeran pronađen u piramidi Foto: Youtube/ screenshot HISTORY

Egiptolozi sa Mekueri univerziteta u Sidneju tvrde da je 300 hijeroglifi u Kariongu nisu autentični.

Ptice Foto: Youtube/ screenshot HISTORY
Iskrcali bi se kod Perta da su stigli do Australije

- Sa zadovoljstvom bih potvrdio vezu Egipćana i Aboridžina, ali mislimd a je nemoguća, jer da su stigli do Australije oni bi se iskrcali na zapadnoj obali, a ne istočnoj, koja je dalja - kaže Bojo Okinga, profesor sa odeljenja za istoriju.

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Profesor misli da su petroglifi ucrtani dvedesetih godina 20. veka kada je interesovanje za Egipat dostiglo vrhunac, jer je tada pronađen grob Tutankamona.

- Tada su se vratili austrlijski vojnici stacionirani u Egiptu tokom Prvog svetskog rata i verovatno su to oni uradili - zaključuje Bojo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas