Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ајрис ће прославити 103. рођендан, а себе назива најстаријом тинејџерком на свету: Тврди да је једна ствар кључна у животу (ФОТО/ВИДЕО)

Ајрис Епфел доказ је да су године само број и да само сопствени ум може поставити границе

1686826066_profimedia-0634684349.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ако сте корисник Инстаграма и волите моду, сигурно сте приметили да је све више инфлуенсера који као да немају да понуде ншта ново, па се чини да се њихове идеје понављају и да се међусобно копирају. Преко таквих профила сигурно олако прелазите јер већ пратите више њих с мање-више истим садржајем. Ипак, на једном бисте се сигурно задржали дуже него обично јер то није било какав профил. Наиме, да ли сте имали прилику да видите како то изгледа бити модна икона са скоро 103 године?

У питању је профил баке Ајрис Епфел, жене која крши све стереотипе и предрасуде о особама поодмакле животне доби и која својим младалачким духом и добром енергијом осваја све око себе. У питању је најутицајнија бака у моделингу, дизајнер и пословна жена, која је оправдано добила етикету "модне иконе", будући да би јој на стајлингу и изгледу позавиделе многе млађе даме.

Она себе назива најстаријом тинејџерком на свету, а речи које је упутила људима широм света ће вас сигурно најежити. Заправо, она тврди да је дубоку старост доживела захваљујући уверењу да никада "нисмо стари за забаву и да треба да изађемо из своје зоне комфора" колико год нам се то чинило страшним и тешким.

Позната старица живи свој живот у великом стилу, прате је необични стајлинзи и аксесоари у којима ужива, а један од њених најупечатљивијих су велике наочаре без којих се нигде не појављује. Љубав према масивном накиту наследила је од мајке и готово да нема фотографије где она не позира са њим. Има га у разним бојама, као и одећу коју пажљиво бира и комбинује.

Та Американка рођена је у Њујорку и завршила је историју уметности. Иза себе има богату каријеру у моделингу, бизнису и дизајну енетријера, а њена текстилна кућа је имала и велики уговор са Белом кућом. Свејовремено је предавала на једном Тексашком универзитету, међутим, јавности је више позната као најстарији инфлуенсер на свету. Њен Инстаграм профил одише позитивношћу и добром енергијом јер су фотографије у јарким бојама што на неки начин осликва и њену личност и младалачки дух.  Активна је и на ТикТоку и често дели савете људима у којима каже "како треба старити достојанствено, али се не треба досађивати". 

@ирисапфел Гет олд, бут дон’т гет боринг! 🌈 Соме #wеднесдаywисдом wитх @руггабле 🩷✨ #руггаблеxирисапфел #wисдомwеднесдаy ♬ гет олд бут донт гет боринг - ИРИС АПФЕЛ

Њене објаве редовно наилазе на велики број позитивних реакција.  

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas