Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
остварење жеље

Брат је одлучио да млађој сестри оствари снове и омогући јој да оде на матурско вече: Направио јој је невероватну хаљину, цео свет му се диви (ФОТО)

Маверицк Францисцо Оyао са Филипина када је схватио да сестра не може да пришусти хаљину за матуру, направио јој је сам прелепу балску хаљину.

1630661261_pjimage-12-.jpg
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Мелвин Маверицк Францисцо Оyао/ Yоу Морнинг
Oglas

Некада жеље могу да се остваре. Маверицк Францисцо Оyао са Филипина одлучио је да млађој сестри оствари снове и омогући јој да оде на матурско вече.

Брат је сестри направио матурску хаљину

Ова породица живи веома сиромашно, па нису постојали услови да Лу Асеи Кеанна Оиао оде на матуру. Међутим, видевши тужну сестру брат девојчице је одлучио да је учини срећном и направи јој сам хаљину од материјала које је успео да скупи. Тако потпуно сам започиње пројекат прављења матурске хаљине.

Прочитајте још: Језива исповест бивше девојке познатог тенисера: "Зверев ме је зграбио за грло и говорио надам се да ћеш умрети"

Целокупан рад изложио је на Фејсбуку, скице, сам дизајн и снимке како процес напредује. Изазвао је пажњу из целог света.

- Нисам очекивао да ц́у ово моц́и да урадим на време. Чак сам и сумњао у то да ли могу да урадим. Претражујем на друштвеним мрежама различите типове балских хаљина, посебно колекцију пролец́а и лета и почињем да осмишљавам. За мене је то најбоља хаљина, посебно јер је носи моја сестра - рекао је дечак.

- Био сам нервозан и нисам знао одакле да почнем. Исекао сам 9 комада плаве тканине, украсио их сатенском врпцом и све их заједно зашио како бих направила хаљину. Сваки дан после школе враћао сам се раду на хаљини. Када сам напокон успео плакао сам од среће јер су се све непроспаване ноћи исплатиле.

Његој срећи није било краја када је видео одушевљење на сестрином лицу којој се остварила жеља и ипак отишла на матуру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas