Oglas
· · Komentari: 0
ostvarenje želje

Brat je odlučio da mlađoj sestri ostvari snove i omogući joj da ode na matursko veče: Napravio joj je neverovatnu haljinu, ceo svet mu se divi (FOTO)

Maverick Francisco Oyao sa Filipina kada je shvatio da sestra ne može da prišusti haljinu za maturu, napravio joj je sam prelepu balsku haljinu.

1630661261_pjimage-12-.jpg
Foto: Printscreen / You Tube / Melvin Maverick Francisco Oyao/ You Morning
Oglas

Nekada želje mogu da se ostvare. Maverick Francisco Oyao sa Filipina odlučio je da mlađoj sestri ostvari snove i omogući joj da ode na matursko veče.

Brat je sestri napravio matursku haljinu

Ova porodica živi veoma siromašno, pa nisu postojali uslovi da Lu Asei Keanna Oiao ode na maturu. Međutim, videvši tužnu sestru brat devojčice je odlučio da je učini srećnom i napravi joj sam haljinu od materijala koje je uspeo da skupi. Tako potpuno sam započinje projekat pravljenja maturske haljine.

Pročitajte još: Jeziva ispovest bivše devojke poznatog tenisera: "Zverev me je zgrabio za grlo i govorio nadam se da ćeš umreti"

Celokupan rad izložio je na Fejsbuku, skice, sam dizajn i snimke kako proces napreduje. Izazvao je pažnju iz celog sveta.

- Nisam očekivao da ću ovo moći da uradim na vreme. Čak sam i sumnjao u to da li mogu da uradim. Pretražujem na društvenim mrežama različite tipove balskih haljina, posebno kolekciju proleća i leta i počinjem da osmišljavam. Za mene je to najbolja haljina, posebno jer je nosi moja sestra - rekao je dečak.

- Bio sam nervozan i nisam znao odakle da počnem. Isekao sam 9 komada plave tkanine, ukrasio ih satenskom vrpcom i sve ih zajedno zašio kako bih napravila haljinu. Svaki dan posle škole vraćao sam se radu na haljini. Kada sam napokon uspeo plakao sam od sreće jer su se sve neprospavane noći isplatile.

NJegoj sreći nije bilo kraja kada je video oduševljenje na sestrinom licu kojoj se ostvarila želja i ipak otišla na maturu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas