Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛЕС НА КИШИ

Да ли ПЛЕС НА КИШИ може да ОСТВАРИ СНОВЕ? Овом дечаку је донео ИСПУЊЕЊЕ НАЈВЕЋЕ ЖЕЉЕ (ВИДЕО)

Дечак чији је таленат за плес одушевио људе широм света добио је стипедију да похађа школу балета на престижнијој академији у Америци.

1599391697_Ples-na-kisi.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Мелодy МикyYаwн
Oglas

Видео на којем 11-годишњи дечак Антхонy Ммесома Маду плеше на киши у Лагосу, Нигерији, проширио се интернетом, а корисници друштвених мрежа хвалили су дечака због рушења негативних стереотипа о мушким плесачима.

Његове грациозне покрете видели су и у Америчком балетском театру у Њујорку.

Театар је понудио Антхонyју стипендију у оквиру програма "Балет без граница" и омогућио му приступ интернету како би похађао виртуелне тренинге овог лета.

Антхонy је изразио своје усхићење овом вешћу.

Прочитајте још: "Дабогда имао, па немао" је једна од НАЈСТРАШНИЈИХ ПОСЛОВИЦА, а ОВИ ЉУДИ су то искусили

“Када ме пријатељи виде да плешем, они помисле, 'шта овај дечак ради, је ли то неки страни плес?’ ”, казао је он.

“Сада сам освојио велику награду да идем у Америку. Летећу авионом и то жељно ишчекујем, то је нешто што ми је донео балет.”

Антхонyјев видео поделило је више од миллион људи. То је довело и до прилива донација у плесну академију "Леап оф Данце Ацадемy" у Нигереији коју Антхонy тренутно похађа.

Прочитајте још: ПРИЧА БЕОГРАДСКОГ ТАКСИСТЕ: "Позајмио сам комшији 1.000 евра, а онда ми је усред ноћи НЕКО ПОКУЦАО НА ВРАТА!"

Оснивач Даниел Ајала Оwосени је рекао да ће искористити ова средства за промоцију балета у Нигерији.

“Уочио сам потребу да донесем врсту уметности која показује дисциплину, посвећеност и обавезу,” рекао је он.

“Ученици који могу научити све то, могу их пренети у друге области живота.”

Прочитајте још: Затруднела је са 12 година, породица ју је оставила да умре: Судбина јој је наменила ДРУГАЧИЈИ КРАЈ! (ВИДЕО)

Антхонy је раније рекао да се осећа као да сања када плеше.

"Тамо где ја живим нема мушких балетана попут мене. Када људи виде балет, они мисле да је то само за девојчице, не знају да то није само за девојчице. Желим да, када ме виде, знају да има и мушких плесача."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas