· · Коментари: 1
БАБА ВАНГА

Позната СРПСКА певачица је УНУКА БАБА ВАНГЕ: Тврди да је ОВО наследила од ње!

Чули смо сви за баба Вангу, често је и спомињемо, али да ли сте знали да је једна позната певачица њена рођака.

1592553330_baba-vanga-printscreen-yt.jpg
Фото: Принтскрин Yоутубе/ХИСТОРY

Певачица Данијела Вранић присетила се своје рођаке и испричала шта је наследила од Баба Ванге. Позната пророчица је тетка њеног оца. Овај податак о Данијели знали су само најближи људи из њеног окружења.

Прочитајте још: Позната ВОДИТЕЉКА тврди: МЕНОПАУЗА није баук, ево како се ја борим са њом

- Она је могла да предвиди кад ће се десити неке радикалне ствари, али је ми нисмо доживљавали на такав начин. Тату сам стално запиткивала да ми каже да ли је можда бака нешто рекла за нас, а он нам је у шали увек говорио само то да ћемо моја сестра и ја бити срећне - испричала је позната певачица за Курир. Она је нагласила да је никада нису доживљавали као прорчицу већ пре свега као породицу.

Прочитајте још: Она је НАЈПОЗНАТИЈА ПЕВАЧИЦА, а нико не зна да јој је право име СТЕФАНИ АНГЕЛИНА

- Раније сам могла да предосетим неке ствари. Дефинитивно имам јаку интуицију, толико да се моје другарице често зачуде колико је изражена. То ми много значи у мом послу јер увек знам да ли ће нешто бити у реду или не - испричала је Данијела.

Прочитајте још: Права помама међу познатима: Сви раде ИСТУ СТВАР и одушевљавају свет (ФОТО)

Она је закључила да је чувала сестру и њу, и да имају само лепе емоције према њој. Посматрају је само као баку према којој и данас гаје љубав.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.