· · Коментари: 0
МОДИФИКАЦИЈЕ НА ТЕЛУ

"Кажу да сам БИЛА ЛЕПША пре него што сам урадила ДЕМОНСКИ ИЗГЛЕД - људи беже од мене" (ФОТО)

Кирстин Милиган је одувек била лепа, али јој се никада није свиђало оно што је види у огледалу.

1639389389_pjimage--73-.jpg
Фото: Принтскрин/ ТикТок/ орyлан1999

Ова 22-годишњакиња је у глави увек имала слику о томе како жели да изгледа, и провела је године у постизању изгледа из снова. Али плесачица, која сваког месеца зарађује богатство на ОнлиФанс-у, није имала најбољу реакцију на њен нови изглед, што је довело до тога да су је људи називали „демоном“, а једна особа се толико уплашила да је побегла и сакрила се.

Лепша без модификација

Један пријатељ јој је чак рекао да су мислили да је раније изгледала "лепше". Кирстин је потрошила 34.000 фунти на екстремне модификације тела, укључујући тетоваже на лицу, очњаке, пирсинг и имплантате у грудима.

Рекла је: „Одувек сам знала да желим да изгледам овако, имала сам ову визију у глави још од малих ногу и коначно сам је испунила“, Кирстин, која има преко 690.000 пратилаца на ТикТоку (@орилан1999). „Како сам изгледала раније у поређењу са садашњим, осећам се много срећније. Пре нисам имала љубав према себи, нити сам чак разумела ко сам, сада осећам да разумем себе највише и да имам највише љубави и самопоуздања."

Прочитајте још: Мама је жигосана као ПРЕЉУБНИЦА јер не личим на њу, а испоставило се да сам ЗАМЕЊЕНА на рођењу (ФОТО)

„Када неки људи виде моје очи, буље и показују и не говоре ништа, други ме ружно гледају, а неки ће ми се директно обратити и рећи да то мрзе."

„Најлуђе реакције су оне од људи на мрежи који се крију иза паравана. „Они воле да кажу „изгледаш као демон“ или „пре си била много лепша“ или „мора да ниси имала добро детињство“. Али имам и људе који су тако слатки и кажу да им се то свиђа и желе да се сликају са мном."

Модификације тела

Раније ове године одлучила је да уради свој најдрастичнији део посла - тетовирање очних јабучица. Кирстин, из Хјустона у Тексасу, први пут се заинтересовао за модификације тела са 14 година.

Поред тетоважа, потрошила је и око 15.000 долара на имплантате за очњаке и груди, као и на пирсинг у брадавицама, језику, обема ноздрвама и мосту носа. Рекла је: „Моја породица и пријатељи нису били изненађени мојим модификацијама јер је то нешто што сам одувек желела, али су били шокирани када сам истетовирала очне јабучице."

„Учинила сам то као начин да покажем своју различитост и да видим колико људи могу бити шокирани и увређени када не разумеју нешто што није норма друштва. Од свог првог тетовирања са 15 година, Кирстин је урадила још много тога, укључујући комплетан рукав за руку који се састоји од разних поклона њеној породици."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.