Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕВЕРОВАТНО! Мозак Алберта Ајнштајна је УКРАДЕН када је умро - Нећете веровати где је завршио! (ФОТО)

Шта би велики научник рекао на све то да је жив?

1629726342_albert-einstein-1933340_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Последња жеља Алберта Ајнштајна

Када је 18. априла 1955. године преминуо добитник Нобелове награде за физику Алберт Ајнштајн, оставио је за собом одређена упутства када је у питању располагање његовим телом, према једној истрази Националне географије.

Прочитајте још: У срцепарајућем ОТВОРЕНОМ ПИСМУ, доктор објаснио зашто проверава Фејсбук мртвих пацијената, пре него што вест саопшти родитељима!

Ајнштајн није желео да се обожава његов леш нити да се проучава његов мозак, па је наложио онима који су одговорни за његове остатке да их „кремирају и тајно разбацају пепео како би обесхрабрили идолопоклонике“.

Непослушни патолог

Међутим, Томас Харви, који је био дежурни патолог када је Ајншатајн умро, у болници Принстон у Њу Џерзију, није се баш придржавао тих упутстава. Уместо тога, украо је Ајнштајнов мозак.

Од тада су ствари постале још чудније. Када је Ајнштајнова породица то сазнала, његов син се очигледно није противио крађи и Харви је успео да задржи мозак у две тегле у свом подруму пре него што га је преселио у кутију са сајдер пивом сакривеном испод фрижидера.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas