Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТКРИЋЕ

ОД ШОКА НИЈЕ МОГЛА ДА СТОЈИ: Пронашла је слику из детињства и схватила КО је заправо њен супруг (ФОТО)

Невероватна прича младог пара!

1600778116_Capturez.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / хеидиалице
Oglas

Филмска љубавна прича младог пара из Британије који није ни слутио да се познају још из детињства.

Хајди Алис Паркер и Ед Савит упознали су се на колеџу када се Ед доселио у кућу у којој је Хејди претходно живела.

Још 2011. године контактирао ју је на Фејсбуку како би му објаснила како се пали машина за веш, а иако је добио потребан савет, њих двоје су почели да се дописују.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Беацх даy 🏖

Објава коју дели Хеиди Алице Савитт (@хеидиалице) дана

Потом су се срели у једном изласку и љубав се одмах догодила. Не морамо да вам кажемо да су постали нераздвојни, па су се већ 2015. године верили.

Прочитајте још: Преко 6000 људи на планети овом ДЕКИ ДУГУЈЕ ЖИВОТ, а он је све време скромно ЋУТАО (ВИДЕО)

– Били смо у шетњи када ме је Ед запросио. Дошли смо кући и тамо ме је сачекало још једно изненађење – журка на којој су били сви наши пријатељи. Било је предивно – испричала је Хејди.

Међутим, ту се прича о срећној љубави не завршава. Једног дана Хејдина мама је послала својој ћерки фотографије са породичног летовања у Турској 1997. године на којима је она имала само 6 година, а на већини фотографија се налази са плавокосим дечаком са којим се дружила 10 дана.

Прочитајте још: Сигурно сте се запитали: "Ово не може бити случајно!" - ЗВЕЗДЕ помажу да откријемо КАРАКТЕР

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

Објава коју дели Хеиди Алице Савитт (@хеидиалице) дана

Када је Ед погледао фотографије остао је у шоку, јер се на њима налазио он!

– Морала сам да легнем колико сам се шокирала. Не верујем у чуда, али ово сазнање ми је дословно променило живот. Не сећам се скоро ничега са тог летовања, осим да смо сестре и ја имале друга са којим смо се играле козметичког салона на плажи и лакирале му нокте – прича кроз смех Хејди.

Прочитајте још: ПОТРЕСАН СНИМАК КРУЖИ ИНТЕРНЕТОМ! Дали девојчици да поједе ЉУТУ ПАПРИКУ за новац, она се смеје, а ПЛАЧЕ (ВИДЕО)

Ед и Хејди су се венчали 2017. године, а на медени месец су отишли, погађате… у Турску. Баш тамо где су се и први пут упознали.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas