Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Потресна исповест Љубомира коме су ћерку отели у породилишту: "Када умрем урадите ДНК" (ВИДЕО)

Бирба траје 35 година

1619356937_deda.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Новости
Oglas

Љубомир Тројановић из Врања, заједно са супругом се 35 година борио да докаже да им је ћерка замењена у породилишту 1986. године.

Прочитајте још: Корона јој је уништила живот: Била је потпуно здрава, а сада је добила нових 7 дијагноза (ВИДЕО)

- Филм почоње да ми се развија од тренутка када сам дошао испред породилишта, испод терасе када сам је позвао и када је она изашла и бацила папир на коме је писало, ја сам добро, али беба није добро - почиње своју причу Љубомир у емисији "Исповест" на јутјуб каналу "Новости и наставља:

- Моја жена је тада помишљала на суицид. Размишљала је да скочи са терасе,јер смо заиста имали велику жељу да добијемо дете.

-Нама нису хтели ништа да кажу, наводно је дете мртво, не чује се ништа, а жену не порађају. Ја тада ништа нисам знао о томе и понављао сам мантру "Боже, ако си узео дете, немој њу" - прича Љубомир. Уместо плача бебе, у њиховом дому се само чуо плач. Прве сумње да му је ћерка жива, јавиле су се 2001. године, када су људи почели да пријављују нестанак деце.

2004. је одлучио да поденесе кривичну пријаву, наон што је анализирао све што се догодило и након што је почео да тражи доказе да је његово дете ипак живо рођено. Чекао је до 2017. године, а онда је сам узео ствар у своје руке.

- Дошао сам до 13 беба, које су рођене дан пре, на дан и дан после, када је наша беба наводно мртво рођена. Желео бих да све то буде мирно, да урадимо ДНК. Написао сам писмо том детету, јер преговори са њеном мајком, супругом, нису уродили плодом -рекао је Љубомир и открио да му је најтежа ситуација била, када се срео са девојком за коју верује да му је ћерка.

Прочитајте још: "Са 15 година је отишао на рутински преглед, а онда је сазнао сурову истину": Ово је исповест Душана Златановића о борби са раком (ВИДЕО)

 

- Наш сусрет који је она злоупотребила, на јавном месту ме вређала пола сата. Имам видео и аудио снимак. Ја сам их замолио да се склонимо, била је са супругом. Они су рекли да журе, да немају времена. Ја сам јој тада рекао да желим свима сву срећу у животу и да када ја будем умро, нека ураде ДНК тест. Она се тада брецнула - рекао је Љубомир, коме је због читаве ситуације угрожено здравље

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas