Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

"Sa 15 godina je otišao na rutinski pregled, a onda je saznao surovu istinu": Ovo je ispovest Dušana Zlatanovića o borbi sa rakom (VIDEO)

Hrabri momak uspeo je da pobedi opaku bolest

1617524178_Screenshot_20210404_100628.jpg
Foto: YouTube printscreen /Novosti
Oglas

Sa 15 godina saznao je da boluje od  raka štitne žlezde. 

Pročitajte još: Majka ga je ostavila na rođenju zbog hendikepa, a on je pokrenuo najveću humanitarnu akciju u Srbiji "ČEP ZA HENDIKEP" (VIDEO)

- Kod mene jeste bilo malo komplikovanije s obzirom da sam imao folikularnu leziju, odnosno tumor se nalazio na štitnoj žlezdi. Bolest je takva da nema nikakve siptome, tek se vidi golim okom. Meni je to video pedijatar, kada sam otišao za neku drugu stvar. Doktorka mi je prepoznala na vratu - kaže ovaj hrabri momak čija je borba sa opakom bolesti tek tada počela:

- Pozvali su nas preko reda da uđemo. Kada sam ušao uu ordinaciji je nastao muk i doktor nam je saopštio da imam folikularnu leziju, što u tom momemntu nisam mogao ni da izgovorim, ali kako sam se susretao sa opasnim bolestima. Donekle sam bio svestan da mogu da se izlečim, jer ako je uspela moja majka, zašto ne bih mogao i ja - priča Dušan u emisiji "Ispovesti", koja se emituje na jutjub kanalu "Novosti".

- Doktori su mi rekli, da sam krenuo kasnije sa lečenjem, da bih verovatno uspeo da ostanem živ, maksimum još godinu dana. Najlakše je bilo da padnem u depresiju i da budem žrtva neke ovakve situacije, a mnogo je teže bilo da stanem u ring i da pobedim - dodao je ovaj hrabri mladić.

Krenule su terapije, prvu je podneo sasvim dobro, dok je kod druge krenula da mu opada kosa, imao je halucinacije i čupao je kosu sa rukama. Nije mogao da jede, pije i šeta, a to je bio jedan od najtežih perioda Dušanovog lečenja, ali i njegov sam kraj, a onda je saznao predivne vesti:

- Ponovo sam otišao u ordinaciju i potpuno je drugačija atmosfera. Doktor mi je saopštio da sam zdrav i da sam izlečen. Tada sam shvatio da sam pobedio bolest - zaključio je Dušan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas