· · Коментари: 0

"ПРИЛАЗЕ МИ САМО ЧУДАЦИ": Она има 22 године, а изгледа као дете од осам година (ФОТО)

Прича о девојци која се храбро суочила са последицама опаке болести.

1639824864_________sona2.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Девојка која због последица ретке болести изгледа као осмогодишња девојчица открила колико јој то отежава свакодневни живот.

Сви мисле да је дете

Шона Реј има 22 године, али на први поглед бисте рекли да је девојчица. Ова млада жена заглављена у телу девојчице је све о својој борби открила у документарним емисијама "Ја сам Шона Реј" које су емитоване на ТЛЦ-ју.

Прочитајте још: Мама је жигосана као ПРЕЉУБНИЦА јер не личим на њу, а испоставило се да сам ЗАМЕЊЕНА на рођењу (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Њен раст је заустављен као последица тумора мозга који јој је откривен када је била беба. Она је висока само 116 центиметара, што је просечна висина осмогодишњег детета, због чега сви и мисле да је дете.

"Кад ме погледате, помислили бисте да сам само обична девојчица, да радим све оно што девојчице иначе раде са својом, забавном, блесавом породицом", каже Шона.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

"Али, истина је да ја нисам девојчица. Ја сам жена, 22-годишња жена заглављена у телу осмогодишњег детета", додаје.

Она је имала само шест месеци када јој је дијагностикован редак облик тумора мозга, због чега је била подвргнута хемиотерапији. То је оставило последице на њен раст, а у емисији Шона приказује своје покушаје да уђе у бар, тетовира се, вежбау теретани... На сваком кораку људи мисле да је дете.

Не може да нађе оног правог

То што изгледа као дете отежава јој и проналажење парнтера.

"Сама сам. Привлачим само чудаке, кретене и идиоте. Страшно је излазити на састанке, али мораш да ризикујеш да би нашао срећу".

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Шонина мајка каже да јој је веома тешко да гледа своју ћерку како проживљава све то.

"Осећам, па претпостављам, кривицу што мора да пролази кроз ово до краја живота. Све што могу да урадим је да је заштитим".

С друге стране, Шона сматра да је родитељи превише штите и жели да буде независнија.

"Одлучила сам да ово буде моја година", каже она.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.