Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УПОЗОРЕЊЕ

РОДИТЕЉИ ОПРЕЗ! Због виралног изазова на Тик Току, дечак се бори за живот: Одстрањено му 12,5 цм црева (ФОТО)

Друштвена платформа Тик Ток, поред тога што треба да буде забавног карактера, све више узима примат опасних ствари за децу.

1621927656_Depositphotos_65381583_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхото
Oglas

Један дечак из Велике Британије, налази се у болници у тешком стању, због новог изазова који је завладао популарном друштвеном мрежом.

Прочитајте још: ЖИВОТ НА СЕЛУ ЈЕ ЛЕП: Упознајте Небојшу (25) из Рајца који пркоси тренду одласка младих у градове! (ВИДЕО)

Наиме, корисници за овај изазов користе магнетне куглице које имитирају пирсинг на језику. Потребно их је ставити са обе стране језика и сликати се или направити кратак видео. Елис Трип, који има свега 11 година, случајно је прогутао куглице и данима му није било добро, али му се прошле среде стање погоршало и хитно је смештен у болницу.

 

Иако су лекари у првом тренутку мислили да је реч о упали слепог црева, испоставило се да су узрок магнетне куглице. Родитељи тврде да не знају како је дечак дошао у посед куглица, које нису имали код куће, као ни да овај малишан нема Тик Ток налог.

Петоро деце је завршило у болници због новог изазова на Тик Току

Елис је подвргнут двема операција, у којима му је одстрањено чак 12.5цм црева.  Лекари кажу, да је овај изазов узео маха и да је Трип пето дете, које је завршило у болници због гутања куглица.

- Проживљавам ноћну мору. Ово ТикТок лудило могло је да га убије, да смо сачекали још мало. Молим вас разговарајте са својом децом и реците им колико су куглице опасне. Смртоносне су ако се прогутају. Имају их чак и у школама и вртићима. Уништите их - рекла је мајка дечака и апеловала да родитељи обрате пажњу на своју децу.

Прочитајте још: Знате ли како је настао ЦРВЕНИ ТЕПИХ? Постављен је због краљице Наталије Обреновић, а разлог је ФАНТАСТИЧАН

Бака маленог Елиса каже да је учитељица у његовој школи пронашла куглице код неколико ученика:

- Он је јако, јако лоше. Имао је две велике операције за само неколико дана. Ово је ужасно искуство. Нисмо мислили да је ово могло да нам се догоди, ове мале магнетне куглице су нанеле велику штету.Никада ово нисмо могли да очекујемо. Био је срећан и здрав 11-годишњак, а сада је прикључен на болничке апарате- изјавила је очајна бака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas