Oglas
· · Komentari: 0
MLADI NA SELU

ŽIVOT NA SELU JE LEP: Upoznajte Nebojšu (25) iz Rajca koji prkosi trendu odlaska mladih u gradove! (VIDEO)

U jutjub emisiji "5 minuta sa..." upoznali smo Nebojšu Todorovića (25) iz Rajca kod Čačka koji odlučio je da ostane na selu i da se bavi poljoprivredom.

1621421214_Capture.PNG
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Večernje Novosti
Oglas

Nebojša je zaljubljen u mesto u kojem je rođen i ne planira da se seli u grad.

- Odlučio sam da ostanem na selu prvenstveno zbog prirode i zbog, lepšeg ambijeta i jednostavno lepšeg života - kaže Nebojša.

Pročitajte još: Nada za UNAKAŽENA LICA vojnika - Maske Ane Kolman Lad! (FOTO/VIDEO)

Najviše od svega na selu, ceni slobodu, prostranstvo i prirodu.

Život u gradu nije opcija

- Nisam živeo u gradu i ne bih želeo da živim u gradu jer mi smeta gužva i na prirodi, u selu se osećam slobodnije.

- Svoje vršnjake bih pozvao da žive na selu, jer lepše im je i veću slobodu imaju. U gradu je nekao tesno i nemaju tu slobodu, kao mi na selu.

Na pitanje, šta je za njega uspeh, kratko i jasno odgovara: Uspeh je za mene porodica.

Pročitajte još: ISPIRANJE ZLATA u Peku - Treba vam samo lopata, ispitak i sreća! (VIDEO)

Da li devojke žele da se zabavljaju sa momcima sa sela?

Hoće, ima devojaka koje hoće da dođu na selo, mada je na selu teško živeti, zbog finasijskih problema, malih cena proizvoda. Neki se zbog toga odlučuju za grad, iako je na selu dosta lepše.

Pročitajte još: Knjige koje možete pročitati za JEDAN DAN: 8 remek-dela koja će vas ostaviti bez daha!

- Ne mislim da su deca na selu uskraćena. Više imaju prostora, slobode, zdravije žive.

Na pomen stvari koje su karakteristične za grad, Nebojša uzvraća svojim nabrajanjem: Lepo okruženje, priroda, svež vazduh i deca.

Vratio se poslu i poručio - ja sam tu gde jesam!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas