Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
несвакидашње

Са 17 година први пут отишла на бразилску депилацију и сазнала да је ТРУДНА: Козметичарка уочила ЈЕДНУ СТВАР и све јој је било јасно

Несвакидашња прича о козметичарки која је посумњала на трудноћу чим је видела девојку

1649405696_trudna.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/цримпyтосес
Oglas

Лаура је на свом ТикТок профилу са пратиоцима поделила своје невероватно искуство.

"Имала сам 17 година када сам отишла на прву бразилску депилацију. Било ми је веома непријатно. Тада сам носила кратку сукњу, па сам питала козметичарку да ли могу да задржим сукњу, а само да скинем гаћице."

Када је козметичарка започела са депилирањем, Лаури је восак био сувише врућ, толико да је плакала од бола! Међутим, козметичарка јој је рекла да восак уопште није толико врео. А онда је упитала своју клијенткињу:"Ниси ваљда трудна?"

Лаура је као из топа одговорила Наравно да нисам!

Али, убрзо је схватила да је дуго прошло од њене последње менструације и да би заиста могла бити трудна.

"Прва особа која је уопше посумњала да сам трудна је била жена која ми је радила бразилску депилацију јер је рекла: "Ти си слаба", признала је Лаура.

@цримпyтосес Реплy то @арт_бy_артисанна 💀💀💀 #фyп #бразилианwаx #диднткноwиwаспрегнант ♬ оригинал соунд - Yаyа

Ово искуство, ова млада дама је одлучила да подели на ТикТоку, а након тога уследила је лавина коментара:

"О, мој Боже, какав начин да се сазна да си у другом стању", "Годинама сам се депилирала, али сам одмах престала кад сам затруднела. Било је тако болно!", "Ма, не верујем да си сазнала код козметичарке да си трудна"...

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas