Oglas
· · Komentari: 0
nesvakidašnje

Sa 17 godina prvi put otišla na brazilsku depilaciju i saznala da je TRUDNA: Kozmetičarka uočila JEDNU STVAR i sve joj je bilo jasno

Nesvakidašnja priča o kozmetičarki koja je posumnjala na trudnoću čim je videla devojku

1649405696_trudna.png
Foto: Instagram/Printskrin/crimpytoses
Oglas

Laura je na svom TikTok profilu sa pratiocima podelila svoje neverovatno iskustvo.

"Imala sam 17 godina kada sam otišla na prvu brazilsku depilaciju. Bilo mi je veoma neprijatno. Tada sam nosila kratku suknju, pa sam pitala kozmetičarku da li mogu da zadržim suknju, a samo da skinem gaćice."

Kada je kozmetičarka započela sa depiliranjem, Lauri je vosak bio suviše vruć, toliko da je plakala od bola! Međutim, kozmetičarka joj je rekla da vosak uopšte nije toliko vreo. A onda je upitala svoju klijentkinju:"Nisi valjda trudna?"

Laura je kao iz topa odgovorila Naravno da nisam!

Ali, ubrzo je shvatila da je dugo prošlo od njene poslednje menstruacije i da bi zaista mogla biti trudna.

"Prva osoba koja je uopše posumnjala da sam trudna je bila žena koja mi je radila brazilsku depilaciju jer je rekla: "Ti si slaba", priznala je Laura.

@crimpytoses Reply to @art_by_artisanna 💀💀💀 #fyp #brazilianwax #didntknowiwaspregnant ♬ original sound - Yaya

Ovo iskustvo, ova mlada dama je odlučila da podeli na TikToku, a nakon toga usledila je lavina komentara:

"O, moj Bože, kakav način da se sazna da si u drugom stanju", "Godinama sam se depilirala, ali sam odmah prestala kad sam zatrudnela. Bilo je tako bolno!", "Ma, ne verujem da si saznala kod kozmetičarke da si trudna"...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas