Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трагичне последње речи ћерке ЕНГЛЕСКОГ АРИСТОКРАТЕ (25) која је умрла након што се жалила на ГЛАВОБОЉУ (ФОТО)

Доктор се присетио последњих речи Гаје Јанг, ћерке лорда Јанга, током истраге њене изненадне и необјашњиве смрти.

1645010161_pjimage---2022-02-16T121117.129.jpg
Фото: Принтскрин/Фејсбук/Гаиа Yоунг
Oglas

Лекари су рекли да је госпођица Јанг, чији је отац покојни предузетник и лабуриста Мајкл Јанг, била збуњена и заспала када је примљена, а једино што је могла да каже особљу било је „Погрешила сам“.

Лекар хитне медицинске помоћи пријавио је како Гаја Јанг (25) није могла да објасни клиничарима у чему је ствар када је примљена у болницу Универзитетског колеџа пошто се тешко разболела након што је 17. јула изашла на вожњу бициклом и срела се са пријатељима.

Иако је често понављала фразу „Погрешила сам“, млада уметница није била у стању да детаљно опише свој дан у свом поспаном стању, речено је у истрази.

Докторка Зои Вири, која је видела госпођицу Јанг након што је стигла у хитну помоћ, рекла је да мисли да је пацијент можда пијан „због њених година и чињенице да је била са пријатељима“.

Лекари су касније проценили ризик као мање вероватан док су истраживали низ дијагностичких могућности, сазнала је истрага.

Прочитајте још: Девојчица (12) ОДУЗЕЛА СЕБИ ЖИВОТ: На самрти успела да каже мајци ЗБОГ ЧЕГА је то учинила, након чега је жена одмах позвала полицију (ФОТО/ВИДЕО)

Госпођа Јанг је изгледала "дехидрирано и узнемирено" и виђена је како се ваља по кревету и држи се за стомак, рекао је др Вири. „Често је говорила 'Погрешила сам'."

Госпођи Јанг је дата течна реанимација, али њено стање се погоршало и на крају је престала да правилно дише следећег поподнева, сазнаје истрага.

Доживела је респираторни застој око 15.15, што је значило да процедура за дијагнозу њеног стања - позната као лумбална пункција - није могла да буде завршена, рекли су лекари.

Није дошло до "неуролошког опоравка" након погоршања током процедуре, а госпођа Јанг је касније умрла 21. јула, речено је.

Лекари верују да је претрпела генерализовани церебрални едем - стање опасно по живот, које доводи до стварања течности у мозгу, што доводи до његовог отицања. Али основни узрок церебралног едема, за који су лекари рекли да се брзо развија, остаје непознат.

Дорит Улеман, Лејди Јанг, одала је почаст својој "много вољеној, лепој и здравој" ћерки у писаној изјави прочитаној у истрази у понедељак.

„Верујем да уз одговарајућу негу није морала да умре“, рекла је Лејди Јанг. "Верујем да је изгубила шансу да живи. Како је могуће да раније здрава млада жена умре у болници, а да нико не зна зашто?"

Лејди Јанг је рекла да је њена ћерка почела да пати од „изненадне, јаке главобоље са страшним повраћањем“ око 19.30 часова код куће 17. јула. „Мислим да је Гаја била веома уплашена, постиђена и самосвесна у болници“, рекла је она.

Мајка је додала да "није обавештавана" и у истрази је рекла да је њеној ћерки дата "потпуно погрешна дијагноза" и да су "знакови погрешно прочитани".

„(Гаја) је била одговорна, љубазна, млада жена чистог живота са великим интересовањем за своје здравље и свој интелектуални и професионални развој“, рекла је Лејди Јанг.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas