Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Усвојена ћерка славног певача открила језиве детаље: "Направио ми је дете, дрогирао и терао да абортирам"

Славни певач, Стивен Тајлер важио је за једног од пожељнијих мушкараца на свету, а ту титулу убрзо су срушили пороци који су овладали његовим животом

1668153523_stiven-tajler.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Осим зависности, од које је на наговор породице био лечен, испливале су и мрачне тајне његове прошлости. Наиме, његова бивша девојка Џулија Холкомб проговорила је о њиховој прошлости и испричала језиве детаље, који показују да је певач имао изопачен ум који га је терао да ради невероватне ствари.

Прочитајте још: Када је затруднела није знала чије дете носи: Познату глумицу је отац силовао на дан венчања, а онда су у вези остали још 10 година

Стивен и Џулија упознали су се кад је она имала 16 година, након једног концерта. Њен ауторски текст, написан за ЛифеситеНеwс открива да је рокер те вечери био изузетно заинтересован за њу, те да је на тај нашин започела њихова љубавна романса.

Била је толико млада и наивна, те је мислила да је то најбоља ствар која је могла да јој се деси, не слутећи шта је чека. Накн концерта, Стивен ју је убедио да крене са њим у Бостон, а убрзо након тога, Џулијина мајка препустила је старатељство Стивену.

- Питала сам га како је то успео. Рекао ми је "Рекао сам јој да је то неопходно како бих те уписао у школу", описала је она, а Стивен је убрзо успео да издејтвује легално старатељство над њом. Од тог тренутка, млада девојка припадала је рокеру.

У то време, мислила сам да ми је он једина нада. Ускоро сам упала у цео тај свет рокенрол живота, препун се*са и опијата. Након пар месеци везе, Стивен ми је рекао да жели да имамо дете. Ја сам била на контрацепцијским пилулама које ми је бацио кроз терасу хотела у коме смо одседали у том тренутку", описала је она.

- У року од годину дана, остала сам трудна. Иако Стивен Тајлер тврди да ми то није било први пут, то није истина. То ми је била прва трудноћа у животу. Међутим, Стивен је почео да се хлади. Ођедном више није био тако заинтересован за будућност са мном - отац му је говорио да сам премлада и превише незрела. И Тајлерова баба је била против наше везе. Тек тада схватила сам у каквом сам страшном положају. Стивен је имао сву моћ, а ја сам била трудна са човеком који ођедном није заинтересован за мене иако ме је уверавао да жели да проведе живот са мном. Велики тег око врата била му је чињеница да је мој старатељ. Говорио ми је да не планира да се венча са мном, упркос томе што сам трудна и то на његово инсистирање", испричала је Џулија.

Џулија је успела да се издигне изнад ситуације, те је 1977. године оставила рокера и вратила се својој мајци и очуху. Након тога, Стивен је безброј пута покушавао да ступи у контакт са њом.

Џулија је успела да се издигне изнад ситуације, те је 1977. године оставила рокера и вратила се својој мајци и очуху. Након тога, Стивен је безброј пута покушавао да ступи у контакт са њом.

Након што је сазнала да је трудна, њен живот се окренуо, а проблеми нису престајали да се нижу. Наиме, још већи проблеми настали су када су се вратили у Бостон. Стивен је неколико недеља касније отишао на турнеју, а она је, како је признала, остала сама, трудна, без новца, образовања или возачке дозволе.

"Стивен ме је звао сваког дана да провери како сам, а ја сам га молила да ми пошаље мало пара за намирнице. Рекао ми је да ће послати свог пријатеља Реја Табана да иде са мном у супермаркет. Сећам се да сам стајала крај прозора и чекала да Табано наиђе. Ушао је у стан и следеће чега се сећам је да се будим борећи се за дах. Реја није било", пише објашњавајући да је дошло до пожара због којег је хоспитализована.

Реј је наводно уверио Тајлера да је абортус једино решење за ситуацију у којој се пар нашао.

Џулија је због последица гушења димом завршила у болници, а Тајлер је на наговор Реја, вршио велики притисак на њу да абортира и да не роди дете.

"Око сат времена ми је причао о томе како сам превише млада за дете, да ће дете ионако сигурно имати оштећење мозга због дима, а и зато што сам узимала опијате. Понављала сам тихо "не", и рекла сам да није у реду да ме тера да доносим такву одлуку док се још опорвљам. Рекао ми је да морам сада да извршим абортус, јер ће иначе бити прекасно. И даље сам одбијала, а онда ми је запретио да ће ме оставити и вратити ме код мајке. Сломила сам се, уплашила сам се да ће ме и он напустити као и моји родитељи. Почела сам да плачем и пристала на абортус. Касније сам сазнала да ме је он тада већ увелико варао са Бебе Буел, која ће касније родити Лив Тајлер. Веровала сам да ме Стивен сигурно воли када је преузео старатељство надамном и када је толико желео бебу са мном", рекла је.

Џулија је успела да се издигне изнад ситуације, те је 1977. године оставила рокера и вратила се својој мајци и очуху. Након тога, Стивен је безброј пута покушавао да ступи у контакт са њом

Она се касније поново удала и родила шесторо деце, а покренула је и кампању "Силент но море". Постала је велики борац за шенска права и била укључена у борбу против насиља, док је отворила и установу у Мемфису за девојке и жене које су занемарене и злостављане.

Да иронија буде већа, Тајлер је тој установи донирао пола милиона долара кроз своју сопствену фондацију "Џејнин фонд", а своју фондацију основао је према песми Аеросмита "Јание'с гот а гун", о девојци која се бори против злостављања.

Упркос томе што је рокер ретко причао о Џулији, у својој аутобиографији осврнуо се на абортус.

Прочитајте још: Сусрет након 54. године: Сестра је пронашла брата близанца на потпуно необичан начин, а њихов сусрет расплакао је све (ВИДЕО)

"Била је то велика криза. Страшно је то када знате да нови живот расте у жени, али сви око вас вас уверавају да ће та ствар у њеном стомаку уништити животе свима, па и вама и њој. Онда одете код лекара, он јој убризга нешто у стомак док ви гледате и онда ускоро видите мртав фетус. Био сам уништен и питао се шта ам то урадио", написао је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas