Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОВЕРИ ПОШТУ

Жена је примила СПАМ МЕЈЛ у ком се тврди да је освојила 3 ​​милиона долара, а испоставило се да је ИСТИНА!

Жена из Сједињених Држава умало је пропустила добитак од 3 милиона долара на лутрији након што је е-порука у којој се обавештава да је добила награду на лутрији отишла у њену нежељену пошту.

1643221390_pjimage--22-.jpg
Фото: Michigan Lottery Connect/профимедиа
Oglas

Лаура Спирс, из округа Окланд у Мичигену, однела је кући награду од 3 милиона долара, коју је добила на лутрији. Купила је карту Мега Миллионс онлајн у новогодишњој ноћи и проглашена је победником лутрије у Мичигену.

Која је вероватноћа?

Налетела је на е-поруку са новчаном наградом када је одлучила да провери своју спам пошту јер јој је недостајала е-пошта од некога. 55-годишња победница која је успешно упарила пет бројева да би освојила награду од милион долара, успела је да помножи своју награду са три јер је платила 'Мегаплиер', који може повећати добитке до пет пута.

Прочитајте још: "Платио сам операцију за свог ПСА, али не и за МАЈКУ – НЕ МОГУ ДА ПРИУШТИМ ОБЕ“ (ФОТО)

Спирсова је објаснила: Видела сам оглас на Фејсбуку да је Мега Миллионс џекпот прилично висок, па сам се пријавила на налог и купила тикет. Неколико дана касније, тражила сам од нечији мејл који недостаје, па сам проверила фолдер нежељене поште на свом имејл налогу. Тада сам видела имејл лутрије у којем је писало да сам освојила награду. Нисам могла да верујем шта читам, па сам се пријавила на свој лутријски налог да потврдим поруку из имејла.

Ево како ће потрошити награду

Спирсова је узела свој добитак у седишту лутрије у Лансингу, Мичиген. За мене је све то и даље толико шокантно да сам заиста освојио 3 милиона долара. Спирс, која наводно ради као медицинска сестра, рекла је да планира да подели новац са својом породицом и да га искористи како би отишла у превремену пензију.

Додала је да ће од сада чешће проверавати спам фолдер: Дефинитивно сам додала лутрију у Мичигену на своју листу сигурних пошиљалаца само у случају да ако икада будем имала довољно среће да добијем још једну е-пошту о огромној награди. Џекпот Мега Милиона, који функционише широм САД и на Девичанским острвима, тренутно износи 376 милиона долара, рекао је оператер лутрије.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas