· · Коментари: 0
СРЕЋКА

5 начина да нађете СРЕЋАН БРОЈ: Увек ћете знати шта да заокружите!

Дакле, желите да купите срећку, али које бројеве да изаберете? Један популаран начин да одаберете бројеве лутрије је да користите бројеве који вам се чине срећним. Многи људи сматрају да је ово забавније и задовољавајуће него да само дозволите рачунару да брзо бира ваше бројеве. Али одакле вам те срећне бројке?

1638120191_shutterstock_363247055.jpg
Фото: Shutterstock

Ако већ немате бројеве који вам одговарају, ево пет начина да пронађете срећне бројеве за лутрију или за било коју другу прилику

Бирајте традиционално срећне бројеве

На многим местима у свету људи сматрају да је седам срећан број. У ствари, према анкети коју је спровео математичар Алекс Белос, седам је најпопуларнији срећни број на свету. С обзиром на његову популарност, можда и не чуди што постоји седам дана у недељи, седам светских чуда, седам континената, седам мора и многи важни бројеви седам. Али седам није једини срећан број.

Прочитајте још: СЛАТКИ ИЛИ ОПАСНИ: Шта ваша ОМИЉЕНА ЖИВОТИЊА открива о личности?

Други традиционални срећни бројеви из целог света укључују три (као у „добре ствари долазе у троје“). У Кини и Јапану се осам сматра срећним, док Немачка фаворизује четворке

Направите личне срећне бројеве

Популаран начин попуњавања лутријских листића је да одаберете бројеве који за вас имају лично значење. На пример, можете да направите срећни број од свог рођендана, годишњице венчања или рођендана вашег супружника, деце и/или унуке. Међутим, датуми нису једини бројеви са личним значењем. Број кућних љубимаца које имате или кућни број вашег дома из детињства можда ће вам бити срећни.

Користите нумерологију да изаберете срећне бројеве

Нумерологија је веровање да бројеви резонују на начин који им даје духовна својства. Декодирањем ових резонација можете одабрати срећне бројеве, или чак срећне дане за играње лутрије. Постоји много различитих начина да користите нумерологију за проналажење срећних бројева.

Један од њих је да направите табелу са бројевима 1 - 9 на врху и једним словом у свакој колони испод. Дакле, А = 1, Б = 2, и тако даље. Када стигнете до деветог слова, поново почните да им додељујете бројеве од 1 до 9. Затим убаците слова свог имена да бисте добили једну цифру за свако слово. Додајте те цифре заједно да бисте добили срећни број.

То можете учинити за своје име и презиме, или за сугласнике или самогласнике у свом имену. Ако желите, можете узети и имена вољених особа, фразе из ваших омиљених књига или било шта друго што одјекује.

Хороскопи нуде срећне бројеве свакодневно

Ако желите да пронађете срећне бројеве без потребе да се сами играте бројевима, ваш дневни хороскоп је добар почетак. Многи хороскопи укључују предвиђања који ће вам дани бити срећни — тих дана можете покушати да играте лутрију. Они такође укључују листу срећних бројева за дан, недељу или месец.

Генератори срећних бројева

Најједноставнији начин да пронађете срећне бројеве за игру је једноставно коришћење генератора. Генератори срећних бројева користе нумерологију, или можда једноставно случајност, да пронађу бројеве за вас.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
.


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.